İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Türk-Bir, Azerbaycan temasları devam ediyor

Türk-Bir, Azerbaycan temasları devam ediyor

TC Başbakan Yardımcısı Y. Tuğrul Türkeş'in himayelerinde Türk Birliği Dayanışma Derneği'nin düzenleyeceği "Türk Dünyası Gençlik Formu" için Azerbaycan ziyareti kapsamında Dernek Başkanı Güven Arıklı ve As Başkan Tayfun Aydınlı Azerbaycan Milletvekili ve Azerbaycan Basın yayın Konseyi Başkanı Eflatun Amaşov ile görüşme gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 30/09/16 18:38
okuma süresi: 1 dak.
Türk-Bir, Azerbaycan temasları devam ediyor
A- A A+

Acapulco Resort Spa Hotel'de 16-20 Ekim tarihleri arasında TC Başbakan Yardımcısı Y. Tuğrul Türkeş'in himayelerinde Türk Birliği Dayanışma Derneği'nin düzenleyeceği "Türk Dünyası Gençlik Formu" için Azerbaycan ziyareti kapsamında Dernek Başkanı Güven Arıklı ve As Başkan Tayfun Aydınlı Azerbaycan Milletvekili ve Azerbaycan Basın yayın Konseyi Başkanı Eflatun Amaşov ile görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen görüşmede konuşma yapan Arıklı, Türk Milli Birlik ve beraberliğin Sivil Toplum örgütlerinin lobicilik faaliyetleriyle daha güçlü olacağını vurguladı.

Dernek yetkililerini kabul eden Eflatun Amaşov," Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin de gerçekleştirilecek olan Türk Dünyası Gençlik Formunun önemine değindi ve dernek yetkililerine böylesi birlik ve beraberlik ruhunun yaşatılmasının KKTC'de olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.