İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TED Koleji'nde servis krizi

TED Koleji'nde servis krizi

TED Koleji öğrenci velileri, yıllık 3 bin 500 TL olan servis ücretlerinin fazla olması nedeniyle çareyi başka servisler tutmakta buldu ancak bu kez de okul, velilerin tuttuğu servisleri "okula kaydı olmaması gerekçesiyle" okula almıyor. Öğrenciler, okul kapısı önünde "güvenlik gerekçesiyle" saatlerce bekliyor…

Yayın Tarihi: 14/10/16 08:23
okuma süresi: 2 dak.
TED Koleji'nde servis krizi
A- A A+
Kıbrıs Postası - Cansu Yarışan

TED Koleji öğrenci velileri, bu yıl itibari ile başlayan servis ücretlerinin pahalı olmasından şikayetçi.

Alsancak'tan gelen öğrencilerden 3 bin 500 TL yıllık servis ücreti talep eden okulun sisteminden rahatsız olan veliler, çareyi okulla anlaşmalı olmayan başka servisler ayarlamakta buldu.

Veliler, okulla anlaşması olmayan servislerle anlaşarak, yıllık 2 bin TL verecekleri başka servisler buldu ancak okulun sistemine kayıtlı servisinden başka servisi okula sokmaması nedeniyle sisteme kayıtlı olmayan servisle okula gelen öğrencileri kapıda bekleterek okula almadığı bildirildi.

Anlaşmalı olmayan servisle okula gelen öğrencileri kapıda bekleterek, anlaşmalı serviste bulunan ve rehber olmadan gelen öğrencilerin, içeri almadığını bildiren veliler, çocuklarının okulun kapısında uzun süre bekletilip, ancak anlaşmalı servisle gelen öğrencilerin okula yerleştirilmesinden sonra içeri aldığını iddia etti.

Okulun, velilere mesaj atarak 7 gün içerisinde anlaşmalı servislerle gelmeyen öğrencileri güvenlik nedeniyle içeriye almayacağını bildirmesi üzerine, durumdan şikayetçi olan veliler, konuyu TED Koleji idaresiyle pazartesi günü görüşeceklerini söyleyerek, servis ücretleri nedeniyle okulun büyük öğrenci kaybı yaşadığını ve eğer çocukları bu şekilde mağdur olmaya devam ederse çocuklarını başka okullara göndereceklerini bildirdiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.