İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

K.T Oto Elektrikçiler Birliği Başkanı yeniden Esef Karataş seçildi

K.T Oto Elektrikçiler Birliği Başkanı yeniden Esef Karataş seçildi

K.T Oto Elektrikçiler Birliği'nin geçtiğimiz gün Golden Tulip Otel'de gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa yeniden Esef Karataş seçildi.

Yayın Tarihi: 21/10/16 15:37
okuma süresi: 4 dak.
K.T Oto Elektrikçiler Birliği Başkanı yeniden Esef Karataş seçildi
A- A A+
K. T. Oto Elektrikçiler Birliği'nin geçtiğimiz gün Golden Tulip Otel'de gerçekleştirilen 13. Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa yeniden Esef Karataş seçildi.

Genel Kurula Sanayi Dairesi Müdürü Salih Gökpınar ve K. T. Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) Başkanı Mahmut Kanber katıldı.

Genel Kurul, açılışın ardından divanın oluşumu ve KTEZO Başkanının konuşmasıyla başladı.

KTEZO Başkanı Mahmut Kanber, konuşmasında örgütlülüğün önemine değinerek, birliklerin Oda çatısı altında örgütlenmesine destek verdiklerini, çünkü mesleki sorunların çözümü ve mesleklerin kalite ile standartlarının artırılmasının el birliğiyle çalışarak gerçekleştirilebileceğini ifade etti. Kanber, Oda değişiklik yasa tasarısının tamamlanması için uzun zamandır uğraştıklarını ve ilgili bakanlıktan meclise sevk edilecek noktaya geldiğini, tasarının yasallaşması ile birliklerin Oda çatısını altında ve federatif yapıda mesleki sorunları çözmede daha güçlü olunabileceğini vurguladı. İş güvenliği, çevrenin korunması ve atık maddelerin geri dönüşümünün sağlanması amacıyla akülerin araçlarda kullanıldıktan sonra mutlaka geri dönüşüme gönderilmesinin gerekliliğine de değinen Kanber, arabalara takılacak akülerin yetkili oto elektrikçiler tarafından takılması için de birliğe destek vereceklerini belirtti. Kanber yeni dönemde K. T. Oto Elektrikçiler Birliği'nin Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Birlik Başkanı Esef Karataş ise yaptığı konuşmada oto elektrikçilerin daha kaliteli hizmet vermek için sürekli kendilerini ve işyerlerini gerek eğitim, gerekse de teknolojik açıdan geliştirerek yenilediklerini ifade etti. Mesleki sorunların çözümü noktasında ise birlik olarak birçok çalışma yürüttüklerini ancak en büyük sorunlarından bir tanesinin ise kaçak ve kayıt dışılık olduğunu sözlerine ekleyen Karataş, halkın oto elektrik ile ilgili aldığı hizmette dikkatli olmaları gerektiğini çünkü bu durumun araçlarında hasara hatta araç yangınına dahi sebebiyet vereceğini kaydetti. Karataş konuşmasında sanayi bölgelerindeki arsaların dağıtımına da değinerek adil dağılıma dikkat edilmesi gerektiğini ve sanayi bölgelerinde oto elektrikçilerin daha çok yer almasının önemini vurguladı.

Başkan Kanber'in konuşmasının ardından oto elektrikçilik mesleğini uzun yıllar icra etmiş ve emek vermiş kişilere plaket takdim edildi. Sonrasında ise birliğin mali raporu genel kurula sunularak aklandı ve birlik başkanı ile birlik organlarının seçimine geçildi.

Gerçekleştirilen seçimde, As Başkan Deniz Aras, Sayman Çetin Korkmazhan, Yazman Apto Okur, diğer yönetim kurulu üyeleri ise Mustafa Budak, Fahri Karaca, Mehmet İzveren, Hüseyin Debreli, Veysel Uyanık, Ali Balkay, Adem Balçıközü seçilirken, Necip Tunç ve Semir Dağlı ise yedek üye olarak belirlendi.

Birliğin Disiplin Kurulu ise Murat Çalışkan ve Hüseyin Korkmazhan'dan oluştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.