İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akıncı ailesi 3 yıldır aynı rakamları tercih ediyor

Akıncı ailesi 3 yıldır aynı rakamları tercih ediyor

Akıncı ailesinin 2014 yılından beridir düzenlenen maratonda her yıl aynı numaraları tercih ettiği dikkatlerden kaçmadı. Meral Akıncı'nın 1949 doğumlu olması nedeniyle bu numarayı her yıl aldığı bilinirken, Cumhurbaşkanı Akıncı ile 14 rakamı arasındaki ilişki ise öğrenilemedi…

Yayın Tarihi: 22/10/16 10:39
okuma süresi: 2 dak.
Akıncı ailesi 3 yıldır aynı rakamları tercih ediyor
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ahmet Vamık

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ailesiyle birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da "Çocuklar için koşuyoruz" sloganıyla düzenlenen Lefkoşa Maratonu'na katılacak. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın ve eşi Meral Akıncı'nın maraton katılım numaralarının özelliği ise merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı "0014" eşi Meral Akıncı ise "0049" numaralarını tercih etti.

Akıncı ailesinin 2014 yılından beridir düzenlenen maratonda her yıl aynı numaraları tercih ettiği dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Akıncı'nın "0014" numarasını tercih etmesinin nedeni öğrenilemezken eşi Meral Akıncı'nın ise 1949 doğumlu olduğu için "0049" numarasını tercih ettiği öğrenildi.

Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı ise "1958" numarasıyla maratona katılacak. 1958 rakamının iki önemi var. Birincisi Lefkoşa Türk Belediyesi'nin kuruluş yılı olması ikincisi ise Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından kurulan "Paylaşım Mutfağı" projesinin SMS numarası olması. 1958'e herhangi bir operatörden mesaj atan kişiler "Paylaşım Mutfağı"na katkıda bulunuyorlar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.