İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Her Daim Dostlar Derneği raporunu Eski Eserler Dairesi ve Anıtlar Yüksek Kurulu Başkanı'na takdim etti

Her Daim Dostlar Derneği raporunu Eski Eserler Dairesi ve Anıtlar Yüksek Kurulu Başkanı’na takdim etti

Her Daim Dostlar Derneği anıt ağaçların kurtarılması için izlenecek yol haritasıyla ilgili hazırlattığı raporu Eski Eserler Dairesi Müdürü ve Anıtlar Yüksek Kurulu Başkanı Fuat Azimli'ye takdim etti.

Yayın Tarihi: 23/10/16 12:07
okuma süresi: 1 dak.
Her Daim Dostlar Derneği raporunu Eski Eserler Dairesi ve Anıtlar Yüksek Kurulu Başkanı’na takdim etti
A- A A+

Her Daim Dostlar Derneği tarafından yapılan yazılı açıklamada, Gazimağusa Namık Kemal Meydanı'ndaki anıt cümbez ağacının bilinçsizce budanması sonrası derneği konuyla yoğunlaştığı ve anıt ağaçlar konusunda uzman Prof. Dr. Ünal Asan'ı adaya davet ederek bu konuda bir rapor hazırlattığı anlatıldı.

Açıklamada Mağusa Milletvekili Erdal Özcenk başkanlığında Emin Akkor ve Yusuf Örs'ten oluşan dernek üyelerinin Eski Eserler Dairesi Müdürü ve Anıtlar Yüksek Kurulu Başkanı Fuat Azimli'yi ziyaret ederek, ilgili raporu sunduğu belirtildi.

Ziyarette yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Ünal Asan'ın hazırladığı rapor sonrası gerekli adımın atılması için Gazimağusa Belediyesi'nin bu alanda uzmanları bulunan ve gerekli teçhizatlara sahip olan İstanbul Belediyesi ile temasa geçtiğini aktaran Erdal Özcenk, ülkedeki anıt ağaçların korunarak yaşatılması için her kurumun üzerine düşen görevi yapmasını istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.