İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Baraka Kültür Merkezi ve Biyologlar Derneği'nden doğa yürüyüşü

Baraka Kültür Merkezi ve Biyologlar Derneği'nden doğa yürüyüşü

Baraka Kültür Merkezi ve Biyologlar Derneği, 30 Ekim Pazar günü Alevkayası'nda doğa yürüyüşü düzenliyor.

Yayın Tarihi: 23/10/16 12:45
okuma süresi: 1 dak.
Baraka Kültür Merkezi ve Biyologlar Derneği'nden doğa yürüyüşü
A- A A+

Dernek üyelerinin yanı sıra halka açık olacak etkinlik sabah 9.30'da Alevkayası'ndaki restorantın önünden başlayacak. Biyolog, Prof. Dr. Salih Gücel'in rehberliği eşliğinde gerçekleşecek yürüyüşte yaklaşık 4 kilometrelik orta zorlukta, çocuklara da uygun olan bir parkur takip edilecek. Güzergah üzerineki Ermeni Manastırı'nda mola verilerek kısa bir pikniğin de yapılacağı yürüyüş, Girne Kayası seyir yerinde tamamlanacak.

Derneklerden yapılan açıklamada "sevmek tanımakla başlar" denerek, korumak ve sevmek için ülkemizi ve doğamızı daha yakından tanımak maksadıyla bu tür etkinlikler yapıldığı vurgulandı. Katılım ücretsiz olup, gelmek isteyenlerin 30 Ekim Pazar sabahı 9.30'da Alevkayası restorantının önünde bulunmaları ve yalarında su ile yiyecek getirmeleri duyuruldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.