İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Soysan: "Bakan Dürüst'ten dürüstçe açıklama bekliyoruz"

Soysan: "Bakan Dürüst'ten dürüstçe açıklama bekliyoruz"

Tel-Sen Başkanı Tamay Soysan, "Telekomünikasyon ile ilgili kapalı kapılar ardında fikirler üretilmeye çalışılması bizleri ürkütmekte endişelendirmektedir"dedi.

Yayın Tarihi: 23/10/16 13:14
okuma süresi: 3 dak.
Soysan: "Bakan Dürüst'ten dürüstçe açıklama bekliyoruz"
A- A A+

Tel-Sen Yönetim Kurulu adına Başkan Tamay Soysan imzasi ile yapılan açıklama şöyle:

"Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst'ün Telekomünikasyon Dairesi ile ilgili son günlerdeki açıklamalarına baktığımızda sadece kafa karıştırmaya çalıştığını, esas düşünceyi ortaya koymadan tabiri caizse gevelediğini görmekte ancak kapalı kapılar ardında da bir şeylerin pişirilmeye çalışıldığını anlamaktayız.

Tel-Sen Toplumun Kaybedeceği Hiçbir Modeli Onaylamayacaktır…

Öncelikle bilinmesini isteriz ki Tel-Sen Yönetimi ve Telekomünikasyon Dairesi çalışanları Telekomünikasyon konusu özelde olmak üzere genelde toplumsal varlıkların peşkeş çekilmesine, gençliğin istihdam kapılarının kapanmasına, haberleşmenin geleceğinin karanlığa bırakılmasına karşıdır ve bu yönde atılacak adımları onaylamayacak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da dimdik karşısında olacaktır.

Bakan Dürüst'ten Dürüstçe açıklama bekliyoruz…

Bakan Dürüst bir kanalda yaptığı açıklamalarda başka başka şeylerden bahsederken bir gazeteye yaptığı açıklamalarda bambaşka şeylerden bahsediyor. TV de söylediğini ele alsak bambaşka bir durum gazeteye yaptığı açıklamayı ele alsak başka bir durum. Dürüst'ün devlet adamlılığı ciddiyetini sorgulayacak değiliz ancak bilinmelidir ki haberleşmeyi yönetmek ciddiyet isteyen bir iştir.

Bakan Dürüst'ten Randevu Talep Etmekteyiz…

Kafaları karıştırarak esas varılması gereken hedef gizlenilmektedir. Kapalı kapılar ardında kimlerle nasıl görüşüldüğü nelerin konuşulduğu nelere karar verildiği bu toplumdan gizlenmemelidir. Bakandan randevu talep etmekteyiz. Tüm bu soruların cevabını isteyeceğiz.

Telekomünikasyon Dairesi İstenilen Düzeyde Değil…

Telekomünikasyon Dairesi İstenilen düzeyde değildir diyen Bakan'a soruyoruz istenilen düzey nedir ve istenilen düzeye gelmesi için ne yapılmaktadır. Dairenin hizmet aracını Bakanlık müdürüne makam aracı yapmakla mı istenilen düzeye daire getirilecektir.

Yoksa daire peşkeş çekilecek düzeye mi getirilmek istenmektedir de tüm olumsuzluklara rağmen verilmeye çalışılan hizmet rahatsız etmektedir.

Dairenin personelini başka dairelere görevlendirerek daireyi istenilen düzeye getiremezsiniz.

Daireye sahip çıkmak burada örgütlü bulunan Tel-Sen in görevidir ve görevini de yapacaktır. Tasvip etmediğimiz bir durumda dairenin çivisinin yerini dahi değiştirtmeyeceğiz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.