İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Başbakan Özgürgün, Eskişehir'den gelen gazetecilerle görüştü

Başbakan Özgürgün, Eskişehir'den gelen gazetecilerle görüştü

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Kıbrıs'a kültür gezisi düzenleyen Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerle bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 23/10/16 15:47
okuma süresi: 1 dak.
Başbakan Özgürgün, Eskişehir'den gelen gazetecilerle görüştü
A- A A+

Başbakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Özgürgün, KKTC Dış Basın Birliği ve Haber Kameramanları Derneği'nin davetlisi olarak KKTC'ye gelen gazetecilerle İskele'de görüştü ve Eskişehir'de yayın yapan Kanal 27 televizyonuna açıklama yaptı.

Başbakan Özgürgün, konuk gazetecileri ülkede görmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Anavatan Türkiye ve Anadolu halkı ile birlik beraberlik içinde bu günlere geldik. Bu birlik ve beraberliğin bu günlerde daha da güçlenmeye ihtiyacı var" dedi.

Kanal 27 ile Kıbrıs Genç TV arasında işbirliği anlaşması yapılmasını da tebrik eden Başbakan Özgürgün, kısa süre önce Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in de KKTC'ye geldiğini kaydetti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca da, KKTC'de olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.