İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Emekliler meclis önünde olacak

Emekliler meclis önünde olacak

Kıbrıs Türk Emekliler Derneği, Emekli Polisler Derneği, Emekli Mücahitler Derneği, Emekli Astsubaylar Derneği ve Emekli Vakıflar ve Din İşleri Personeli Derneği, Meclis önünde eylem düzenlenecek.

Yayın Tarihi: 24/10/16 07:50
okuma süresi: 1 dak.
Emekliler meclis önünde olacak
A- A A+
Emekli Dernekleri Koordinasyon Konseyi, 5 aylık vergi kesintilerinin mahkeme kararına rağmen ödenmemesini protesto amacıyla bugün Meclis önünde eylem yapacak.

Dönem başkanı Mustafa Tolga konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 2010 yılında emekli maaşlarından yapılan 5 aylık vergi kesintisinin, Anayasa Mahkemesi ile Yüksek İdare Mahkemesi'nin kararlarına rağmen emekliye ödenmediğine dikkat çekti.

Tolga, bugün saat 10.00'da Meclis binası önünde Kıbrıs Türk Emekliler Derneği, Emekli Polisler Derneği, Emekli Mücahitler Derneği, Emekli Astsubaylar Derneği ile Emekli Vakıflar ve Din İşleri Personeli Derneği'nin katılımıyla eylem düzenleneceğini bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.