İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"Zamanla Bölündük Umutta Birleştik"

"Zamanla Bölündük Umutta Birleştik"

KKTC ile Güney Kıbrıs arasında oluşacak olan saat farkına tepki göstermek amacıyla, "30 Ekim Pazar günü; Günbatımı ile selfie çekelim" etkinliği gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 26/10/16 14:33
okuma süresi: 2 dak.
"Zamanla Bölündük Umutta Birleştik"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Gün ışığından daha fazla yararlanmak adına uygulanan "yaz saati" ve "kış saati" uygulamaları bundan böyle Türkiye ve ülkemizde uygulanmayacak. Ancak bu durum, KKTC ile Güney Kıbrıs arasında saat farkı olmasına neden olacak. Kıbrıs'ın Güneyinde 30 Ekim Pazar günü "kış saati" uygulamasına geçilecek ve saatler bir saat geri alınacak.

Böylelikle 30 Ekim Pazar günü itibariyle Kıbrıs'ın Kuzeyi ile Güneyi arasında 1 saat fark olacak. KKTC ile Güney Kıbrıs arasında oluşacak olan saat farkına tepki göstermek amacıyla, "30 Ekim Pazar günü; Günbatımı ile selfie çekelim" etkinliği gerçekleştirilecek.

SOSYAL MEDYADA "UNITED BY HOPE" HASHTAGIYLA SAAT FARKINA TEPKİ GÖSTERİLECEK

Türkçe, İngilizce ve Rumca yayınlanan bildiride, aynı gökyüzü altında farklı saat dilimlerinin yaşanacak olmasına yönelik farkındalık oluşturmak amaçlanıyor. Etkinlik , 30 Ekim Pazar günü, kış saatine göre 16:54'te, yaz saatine göre 17:54'te gerçekleşecek.

Fotoğraflar, "??? ??????? ? ?????? ??? ?????? ? ??????/ Zamanla Bölündük Umutta Birleştik /Divided By Time United By Hope" sloganıyla, Facebook'a, Instagram'a veya Twitter'a, lokasyon bildirimi ile birlikte yüklenip, #UnitedByHope hashtagıyla paylaşılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.