İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Şoför ağır kazada sabıkalı çıktı!

Şoför ağır kazada sabıkalı çıktı!

Bu sabah Girne Dağyolu'nda meydana gelen, 3 kişinin hayatını kaybetmesi ve ikisi ağır olmak üzere yedi kişinin ağır yaralanmasına neden olan 25 yaşındaki NJ 338 plakalı tır'ın şöförü Sefa Güngör'ün, ağır vasıta araçla ilk kazası olmadığı ortaya çıktı. Güngör yaklaşık 4 ay önce Girne'de beton mikseri ile yaptığı kazada kullandığı aracı hurda haline getirmiş.

Yayın Tarihi: 29/11/16 16:55
okuma süresi: 2 dak.
Şoför ağır kazada sabıkalı çıktı!
A- A A+
Kıbrıs Postası

25 yaşındaki NJ 338 plakalı tır'ın şöförü Sefa Güngör'ün, ağır vasıta araçla ilk kazası olmadığı ortaya çıktı. Güngör yaklaşık 4 ay önce Girne'de beton mikseri ile yaptığı kazada kullandığı aracı hurda haline getirmiş.

Bu sabah Girne Dağyolu'nda meydana gelen, 3 kişinin hayatını kaybetmesi ve ikisi ağır olmak üzere yedi kişinin ağır yaralanmasına neden olan 25 yaşındaki NJ 338 plakalı tır'ın şöförü Sefa Güngör'ün yaklaşık 4 ay önce beton mikseri ile başka bir kaza yaptığı öğrenildi.

İHBAR KABUL EDİLECEK PAYLAŞIM

Kendisine ait sosyal medya hesabından 31 Temmuz tarihinde paylaşım yapan Sefa Güngör, hurda haline gelen Tüfekçi LTD.'e ait MM 929 plakalı beton mikseriyle yaptığı kazayı ufak sıyrıklarla atlattığını; "Allahım sana şükürler olsun binlerce kez. Ufak bir sıyrıkla atlattık bunu. Yüce Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. Öncelikle annemin ve bütün sevdiklerimin duasıyla şu an hayattayım. Allah sevdiklerimi ve hayırlı dualarını eksik etmesin. Amin" sözleriyle ifade ettiği ortaya çıktı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.