İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Polis memuru gözyaşlarına hakim olamadı!

Polis memuru gözyaşlarına hakim olamadı!

Başbakanlığı korumakla görevli bir polis memuru duygularına hakim olamayarak bir anda göz yaşlarına boğuldu.

Yayın Tarihi: 05/12/16 14:30
okuma süresi: 1 dak.
Polis memuru gözyaşlarına hakim olamadı!
A- A A+
Girne Dağ yolunda geçtiğimiz hafta meydana gelen ve üç kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına yönelik tepkiler sürüyor. Kazada hayatını kaybeden Esma Sude Demirkıran ve İlayda Yeliz Öztürk için bugün yine sokaklara dökülen öğrenciler, Cumhuriyet Meclisi ve Başbakanlık önünde eylem gerçekleştirdiler. Başbakanlık önündeki eyleme Sude Demirkıran ve İlayda Öztürk'ün aileleride katılarak tepkilerini dile getirdiler.

Eylemde duygusal anlar yaşandı. Başbakanlık binası önündeki eylemde şiir okuyan bir öğrenci duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Başbakanlığı korumakla görevli bir polis memuru duygularına hakim olamayarak bir anda gözyaşlarına boğuldu. Polislerin şaşkın bakışları arasında ağlamaya başlayan polis memuru arkadaşları tarafından uzaklaştırılarak sakinleştirildi.

Video: Bağımsızlık yolu

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.