İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Adademir: "Seyirci katılımı beklenilenden az oldu, en başarılı ayak ise polisti..."

Adademir: "Seyirci katılımı beklenilenden az oldu, en başarılı ayak ise polisti..."

Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir, 16 Şubat – 19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Uluslar arası Bisiklet Turu'nun çok önemli bir organizasyon olduğunu kaydetti.

Yayın Tarihi: 21/02/17 07:45
okuma süresi: 4 dak.
Adademir: "Seyirci katılımı beklenilenden az oldu, en başarılı ayak ise polisti..."
A- A A+

Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir, 16 Şubat – 19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Uluslar arası Bisiklet Turu'nun çok önemli bir organizasyon olduğunu kaydetti.

Organizasyon sayesinde ülkemizin tanıtıldığını ve bisiklet sporunun önemine dikkat çekildiğini belirten Adademir, yarışa 16'sı yurtdışından 2'si de ülkemizden olmak üzere toplamda 18 bisiklet takımının katıldığını söyledi.

Organizasyonun düzenlendiği tarihlerde hava koşullarının çok uygun olduğunun altını çizen Adademir, seyirci katılımının daha fazla olması beklendiğini belirtti.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Adademir, böylesi bir organizasyonda güvenliği sağlamanın kolay olmadığına dikkat çekerek, en başarılı ayağın polis teşkilatı olduğuna vurgu yaptı.

Kıbrıs Postası - Cansu Yarışan

Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir, 2. Uluslar arası Bisiklet Turu'nun ülkemiz adına önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, önümüzdeki yıllarda bu tür organizasyonların tekrarlanacağını söyledi.

Organizasyona maddi ve manevi destek veren herkese teşekkürlerini ileten Adademir, organizasyon için 1 milyon 300 bin TL civarında bir bütçeye ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bütçenin büyük bir kısmının gönüllü vatandaşlar, sponsorluklar Federasyon Yönetimi ve özellikle Başbakanlık ve Turizm Bakanlığı tarafından sağlandığını vurguladı.

"ÜLKEMİZİN TANITILMASI İÇİN ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON"

Bisiklet Federasyonu Başkanı Ekin Adademir, 16 Şubat – 19 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 2. Uluslar arası Bisiklet Turu'nun ülkemizin tanıtılması adına önemli bir organizasyon olduğunun altını çizerek, açık havada yapılan bu tür organizasyonların, hem vatandaşların hem de yurtdışındaki insanların ülkemizin güzelliklerini görmesini sağladığını söyledi.

"ORGANİZASYONUN BÜTÇESİ 1 MİLYON 300 BİN TL"

Gerçekleştirilen organizasyon için 1 milyon 300 bin TL civarında bir bütçeye ihtiyaç duyulduğunu belirten Adademir, bütçenin büyük bir kısmının gönüllü vatandaşlar, sponsorluklar Federasyon Yönetimi ve özellikle Başbakanlık ve Turizm Bakanlığı tarafından sağlandığını vurguladı.

"EN BAŞARILI AYAK 'POLİS'Tİ"

Organizasyonda özellikle polis teşkilatının çok başarısı olduğunu ifade eden Adademir, "Zor bir organizasyonun altından kalktık. Organizasyonun en başarılı ayağı polisti. Trafik hareket halindeyken bazı yollarda trafik akışı kısa süreliğine durduruldu. Tura katılan herkesin güvenliğini sağlamak kolay değil" dedi.

"SEYİRCİ KATILIMI DAHA FAZLA OLMALIYDI"

Organizasyona 16'sı yurtdışından, 2'si ise ülkemiz takımlarından oluşan toplamda 18 takımın katıldığını belirten Adademir, seyirci katılımının beklenilenden az olduğuna dikkat çekerek, "Organizasyonun gerçekleştirildiği tarihlerde hava şarları çok güzeldi. Ancak seyirci katılımı beklediğimizden az oldu. Seyirci olarak katılanların sayısı 1500 – 2000 civarındaydı, bizim beklentimiz 5 bin civarıydı. İnsanlar yapacak faaliyetleri olmadığından şikayet ediyor, böylesi önemli bir organizasyon olduğu zaman ise katılmıyorlar. Bu tür organizasyonlar için ülkemizdeki katılım daha fazla olmalıydı" şeklinde konuştu.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

Önümüzdeki yıllarda bu tür organizasyonların devam edeceğini belirten Adademir, organizasyon için büyük emek sarf edildiğini kaydederek, emeği geçen ve destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.