İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tufan Erhürman'dan Başbakan Özgürgün'e "hodri meydan"

Tufan Erhürman'dan Başbakan Özgürgün'e "hodri meydan"

Damla Özel'in hazırlayıp sunduğu Kanal T'de yayınlanan "Günaydın Kıbrıs" programına konuk olan Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, erken seçime hazır olduklarını ifade ederek Başbakan Hüseyin Özgürgün'e "4 imza at erken seçime gidelim" çağrısında bulundu.

Yayın Tarihi: 21/02/17 09:20
okuma süresi: 2 dak.
Tufan Erhürman'dan Başbakan Özgürgün'e "hodri meydan"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Damla Özel'in hazırlayıp sunduğu Kanal T'de yayınlanan "Günaydın Kıbrıs" programına konuk olan Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, erken seçime hazır olduklarını ifade ederek Başbakan Hüseyin Özgürgün'e "4 imza at" erken seçime gidelim" çağrısında bulundu.

Erhürman, "Erken seçim kararı alabilmek için 27 milletvekilinin imzası gerekiyor. CTP olarak bizim 20 Milletvekilimiz var, 2 TDP, 1 TKP ile 23 kişi, Başbakan Sayın Özgürgün kendiyle birlikte 3 milletvekili daha alsın yanına gelsin imzayı atsın ben 20 milletvekiliyle erken seçim için imzayı atmazsam ne isterse söylesin.

Başbakan çıkıp 'erken seçimse erken seçime gideriz' şeklinde konuşuyor ve 'erken seçim çağrısı yaptım hükümetten ses çıkmadı' diyor. Daha neremden ses çıksın. Söylemekten dilimde tüy bitti. Kendisi, 7'yi geçtim 4 milletvekilinin imzasını bile getiremiyor erken seçim kararı alabilmek için" diyerek Başbakan Hüseyin Özgürgün'e hodri meydan dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.