İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Heyeti ile yeniden bir araya geldi

Denktaş, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Heyeti ile yeniden bir araya geldi

<p>Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise, geçen haftadan bu yana taraflarla istişarelerine değindi. Çözüm arayışlarının sürdüğünü söyledi.</p>

Yayın Tarihi: 23/02/17 18:11
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Heyeti ile yeniden bir araya geldi
A- A A+
Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları ve heyetiyle yeni bir toplantı daha gerçekleştirdi.

NAİMOĞLULARI:

Akşam saatlerinde bakanlıkta gerçekleşen görüşmenin başında konuşan, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları, Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile birkaç kez bir araya geldiklerini, en son toplantının Pazartesi günü gerçekleştiğini, bu toplantılarda ise, özellikle dövizde yaşanan artış nedeniyle yemlere yapılan zamların maliyeleri arttığı konusunu ele aldıklarını söyledi.

Naimoğluları, var olan çıkmazın aşılması noktasında görüşmelerin olumlu ve iyi niyet çerçevesinde sürdüğüne dikkati çekti.

DENKTAŞ:

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ise, geçen haftadan bu yana taraflarla istişarelerine değindi. Çözüm arayışlarının sürdüğünü söyledi.

Tarım sektöründe ülkenin ciddi bir reforma ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Serdar Denktaş şunları kaydetti;

"Bir taraftan 'Tarım Master Planı' hazırlıkları devam ediyor ancak tarım sektöründe ülkede ciddi bir reform ihtiyacı gün yüzüne çıkmıştır. Bunu ilgili paydaşlarla da önümüzdeki günlerde bir araya gelip konuşacağız. Hep birlikte yapacağımız çalışma sonrasında verimli bir sonuca ulaşacağız. Ümit ederim yine bir uzlaşı ile masadan kalkmış olacağız" diye konuştu.

Ziyarette, Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları, Bakan Denktaş'a bir kutu tatlı ve bir de karikatür armağan ederken, karikatürün amacı esprili bir şekilde dile getirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.