İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

25/03/2017 tarihli en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık.

Yayın Tarihi: 25/03/17 15:00
okuma süresi: 5 dak.
Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık
A- A A+

KKTC Fenerbahçeliler Derneği'nden Nefes'e çok özel ve anlamlı bir hediye

KKTC Fenerbahçeliler Derneği önemli bir duyarlılık örneği sergileyerek sporun dostluk ve kardeşlik olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattılar. Minik Nefes'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren KKTC Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu, üzerinde NEFES yazan 10 numaralı Galatasaray formasını Nefes'e armağan ettiler.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Almanya'dan sonra İngiltere de kanıtları yetersiz buldu!

İngiliz Parlamentosu'nun Dış İlişkiler Komisyonu'nun raporuna göre, İngiltere Dışişleri Bakanlığının Türkiye'nin FETÖ ile darbe girişimi arasındaki ilişki konusunda bildirdiklerine inandığı ancak FETÖ konusunda yeterli bilgiye sahip olmadığı savunuldu. Geçen hafta Almanya'nın dış istihbarat teşkilatı Federal Haberalma Servisi'nin (BND) Başkanı Bruno Kahl, Türkiye'deki darbe girişiminden FETÖ'nün sorumlu olduğundan şüphe ettiğini söylemişti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Prof. Dr. Camgöz: "Kanserden korunmak tahminimizden daha kolay"

Kanser tedavisinde dünyada ses getiren buluşlara imza atan Kıbrıslı Türk bilim insanı Prof. Dr. Mustafa Camgöz, Radyo Vatan'da yayınlanan "Zirvedekiler" programında Serkan Tetik'e bilinmeyen yönleriyle hayat hikayesini ve kanser alanında yaptığı çalışmaları anlattı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Yunan ayaklanmasının yıldönümü Güney'de kutlanıyor

Yunanistan'ın Osmanlıdan bağımsızlığını kazandığı tarih olan 25 Mart 1821'in yıldönümü dolayısıyla, Güney Kıbrıs'taki bütün şehirlerde bugün törenler düzenleneceği haber verildi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Güney'de KKTC'den geçtiği iddia edilen 7 mülteci daha yakalandı

Rum polisinin Perşembe akşamı, "Akaki" (Akaça) köyünde, KKTC'den geçtiği iddia edilen, çocuk yaşta 7 mülteci daha yakaladığı bildirildi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Merkel'den yeni 'Türkiye' hamlesi!

Alman Spiegel dergisinine göre, Hristiyan Demokrat Birliği'nin (CDU) Entegrasyon Ağı tarafından hazırlanan seçim programında çifte vatandaşlığın kaldırılması öngörülüyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Rum Dışişleri Bakanı: "Türkiye, kendi çıkarları için Kıbrıslı Türkleri ileri sürerek, tehditlerde bulundu"

Rum Dışişleri Bakanı: "Türkiye`nin kendi çıkarlarını ilerletmek amacıyla, Kıbrıslı Türkleri ileri sürerek, bir kez daha tehditler uygulaması çok üzücü. Kıbrıs Cumhuriyeti, uluslararası ve Avrupa yasalarına saygıyla, hidrokarbon politikasına kararlılıkla devam edecek. Rum Lider, Kıbrıs sorununun çözümü sonrası Kıbrıslı Türklerin de bu hidrokarbonlardan yararlanabileceklerini net olarak ortaya koymuştur" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Akıncı: "YÖDAK yasası Meclis'teki çoğunluk tarafından yarım saatte yeniden geçirildi"

Geri iade ettiği YÖDAK Yasası olarak nitelendirilen Yükseköğretim Yasası ile ilgili Cumhuriyet Meclisi'ne yönelik sert eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı,yasayı sayfalarca endişe ve kaygıları içeren gerekçelerle birlikte Meclis'e iade ettiğini ancak gerekçeler incelenmeden, okunmadan ve araştırılmadan yarım saatte yasanın Meclis'teki çoğunluk tarafından geçirildiğini kaydetti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Yalınkaya: "Göç yasasından mağdur olan bir tek doktorlar değil"

UBP-DP hükümetinin almış olduğu kararla "Göç Yasası" kapsamında mağdur olan emekçiler arasında bir tek doktorlara artış öngördüğünü ileri süren Yalınkaya, bunun yeni bir adaletsizliğin önünü açtığını kaydetti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Gazimağusa Limanı'nda 2 bin paket kaçak sigara ve uyuşturucu bulundu

Gazimağusa Limanı'nda dün saat 16.30 sıralarında, A.Y.Ç'nin (E-39) kullanımında bulunan tır ve dorsesi içerisinde polis tarafından yapılan aramada, dorseye gizlenmiş vaziyette gümrüğe beyan edilmemiş 2 bin paket sigara ve üzerinde yapılan aramada ise yaklaşık 1 buçuk gram hintkeneviri türü uyuşturucu bulundu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.