İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Gardiyanoğlu: "UBP, 2018'deki genel seçimlerde, 2009'dan daha iyi bir neticeyle çıkacak"

Gardiyanoğlu: "UBP, 2018'deki genel seçimlerde, 2009'dan daha iyi bir neticeyle çıkacak"

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, 15 Nisan 2018'de yapılacak genel seçimlerde UBP'nin 2009 yılındaki seçimlerden daha iyi bir neticeyle çıkacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 26/04/17 10:48
okuma süresi: 5 dak.
Gardiyanoğlu: "UBP, 2018'deki genel seçimlerde, 2009'dan daha iyi bir neticeyle çıkacak"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Cansu Yarışan

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, 15 Nisan 2018'de yapılacak genel seçimlerde UBP'nin 2009 yılındaki seçimlerden daha iyi bir neticeyle çıkacağını söyledi.

Ülkenin en örgütlü partisinin UBP olduğunu kaydeden Gardiyanoğlu, her bölgenin ücra köşesine girmek için elzem olan unsurun örgütlü olmak olduğunu ifade etti.

Dirayetli bir hükümet ve başbakan olmasaydı, hükümetin Kasım ayında yaşanan elzem kazadan sonra biteceğini belirten Gardiyanoğlu, bu saatten sonra hükümet ile halkın arasına kimsenin girmesine izinleri olmadığını belirtti.

BRT'de Aziz Karaaziz'in hazırlayıp sunduğu Gündem Artı programına konuk olan UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, gündemi değerlendirdi.

15 Nisan 2018'de yapılacak genel seçimlerde UBP'nin 2009 yılındaki seçimlerden daha iyi bir neticeyle çıkacağını söyleyen Gardiyanoğlu, hükümet ile halk arasına kimsenin giremeyeceğini kaydetti.

"UBP, 15 NİSAN 2018'DE YAPILACAK GENEL SEÇİMLERDE 2009'DAN DAHA İYİ BİR NETİCEYLE ÇIKACAK"

15 Nisan 2018'de yapılacak genel seçimlerde UBP'nin 2009 yılındaki seçimlerden daha iyi bir neticeyle çıkacağını kaydeden UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, "Lefkoşa İlçe Başkanı olarak UBP'nin 15 Nisan 2018'de yapılacak genel seçimlerde 2009'dan daha iyi bir neticeyle çıkacak diyorum. Bir anket şirketi Ocak ayında anket sonucu yayınladı ve başka bir siyasi partinin önce olduğunu bildirmişti. Halkın takdiri üzerinde hiçbir şey duramaz ama biz de kendimize göre bir araştırma yaptık" dedi.

"KAZADAN 5 GÜN SONRA ANKET YAPTIK…"

Genel Başkan'ın kamuoyuyla paylaşmak amacıyla yaptıkları anketin o dönemde yaşanan siyasi ve ekonomik anlamda neler yaşandığını araştırmak maksadıyla yapıldığını kaydeden Gardiyanoğlu sözlerine şöyle devam etti: "29 Kasım'da 2 genç öğrencimiz hayatını kaybettiği bir elim trafik kazası meydana gelmişti. Bu kazadan 5 gün sonra anket çalışması başlattık. Genel Başkan, bu anketi kamuoyuyla paylaşsın diye yaptı. Anketi, hatamız ne eksiğimiz ne görmek için yapıyoruz. Anket sonucunda gördük ki Lefkoşa'nın bir bölgesinde yüzde 55 bir bölgede yüzde 35 bir bölgesinde yüzde 44 bir diğer bölgesinde ise yüzde 87 oranında destek görüyoruz. Çünkü her bölgenin kendine münhasır seçmeni ve sorunları var. Her bölgenin kendine özgün sorunları, özellikleri var. Anket sonucunu gördüğümüz zaman desteğimizin daha az olduğu yerlere haftada 1 giderken 3 gitmeye başlıyoruz. Çünkü kırık not aldığımız için araştırma yapıyoruz. Daha hızlı bir hizmet getiriyoruz. Herkesin işi o anda olmuyor ama büyük kısmının sıkıntıları için uğraşıyoruz, yarayı pansuman edip yükselişe geçiyoruz

"UBP ÜLKENİN EN ÖRGÜTLÜ PARTİSİ…"

Ülkenin en örgütlü partisinin UBP olduğunu kaydeden Gardiyanoğlu, "Her bölgenin ücra köşesine girmek için elzem olan unsurdu örgütlü olmaktır. Ben İlçe Başkanı olarak gidemesem dahi örgütümüz ordadır. Bizim ilgilendiğimiz, kişinin sorunları değil ülkesel ve bölgesel konulardır. Daha rahat nefes alabilsin herkes diye. Biz, sosyal medyada klavyedeki tuşlara basarak değil, ülke gerçekleriyle bağdaşan paylaşımlar yapıyoruz. En büyük başarımız 15 Nisan 2018'de yapılacak seçimlerde olacak. Bir kazaya uğramazsak 2009'dan daha iyi bir sonuçla çıkacağız" şeklinde konuştu.

"HÜKÜMET İLE HALK ARASINA KİMSENİN GİRMESİNE İZNİMİZ YOKTUR"

Dirayetli bir hükümet ve başbakan olmasaydı, hükümetin Kasım ayında yaşanan elzem kazadan sonra biteceğini belirten Gardiyanoğlu, "Kzanın ardından eylem olduğu akşam makam Serdar Denktaş, aracına yürürken bir kadın ona hakaret etti, dönüp cevap vermedi. Eylemin ardından ben bazı çocuklarla konuşma fırsatı buldum, onlara başbakanlığın kapısını siz mi kırdınız, polise siz mi vurdunuz diye sordum sohbet ederken. Onların cevabı ise 'abi biz yapmadık' oldu. Bu saatten sonra hükümet ile halk arasına kimsenin girmesine iznimiz yoktur. O günden bugüne başka bir fırsat kollayamazlar" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.