İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Erülkü: "KTİMB ile OSEOK arasındaki yakın ilişki siyasilere örnek olsun"

Erülkü: "KTİMB ile OSEOK arasındaki yakın ilişki siyasilere örnek olsun"

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) heyeti, Kıbrıs İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu'nun (OSEOK) önceki gün Güney Lefkoşa'da gerçekleştirdiği 22'nci Genel Kurulu'na katıldı.

Yayın Tarihi: 22/05/17 17:39
okuma süresi: 3 dak.
Erülkü: "KTİMB ile OSEOK arasındaki yakın ilişki siyasilere örnek olsun"
A- A A+

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) heyeti, Kıbrıs İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu'nun (OSEOK) önceki gün Güney Lefkoşa'da gerçekleştirdiği 22'nci Genel Kurulu'na katıldı. OSEOK Genel Kurulu'nda KTİMB'yi temsilen Astbaşkan Meriç Erülkü, Genel Sekreter Erdim Oras, Dış İlişkiler ve Projeler Sorumlusu Dilara Aydın ve Avukat Altan Erdağ hazır bulundu. Genel Kurul'da konuşan KTİMB Astbaşkanı Meriç Erülkü, iki Birlik arasında yıllardır süren yakın ilişkiye dikkati çekerek, bu ilişkinin siyasi aktörlere de örnek olmasını diledi.

Kıbrıs İnşaat Müteahhitleri Birlikleri Federasyonu'nun (OSEOK) 22'inci Genel Kurulu, 20 Mayıs 2017, Cumartesi günü Güney Lefkoşa'da Hilton Park Otel'de yapıldı.

Rum siyasiler, sendika ve sektör temsilcilerinin katıldığı Genel Kurul'da Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği'ni temsilen Astbaşkan Meriç Erülkü, Genel Sekreter Erdim Oras, Dış İlişkiler ve Projeler Sorumlusu Dilara Aydın ve Avukat Altan Erdağ hazır bulundu.

"UMARIZ GELECEK GENEL KURUL BİRLEŞMİŞ KIBRIS'TA GERÇEKLEŞİR"

OSEOK'un 22'nci Genel Kurulu'nda konuşan KTİMB Astbaşkanı Meriç Erülkü, Kıbrıs Sorunu'nda gelinen karmaşık durumun kendilerini üzdüğünü ancak ümitlerini yitirmediklerini vurguladı.

Erülkü, "Son 3 yıldır OSEOK genel kuruldan ayrılırken hep aynı temenniyle ayrıldık, bu yıl da değişmeyecek. Umarız gelecek Genel Kurul daha güzel, birleşip anlaşmış, barış içinde yaşayan bir Kıbrıs'ta gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

KTİMB ile OSEOK arasında yıllardır süren yakın ilişkiye dikkati çeken Erülkü, bu ilişkinin siyasi aktörlere de örnek olmasını dileyerek, liderlere verdikleri desteğin artarak devam edeceğini kaydetti.

"İNŞAAT SEKTÖRÜ EN BÜYÜK EKONOMİK SEKTÖR"

İnşaat sektörünün adanın iki tarafı için de en büyük ekonomik sektör olduğunu belirten Erülkü, "Sektör ve sektörün temsilcileri bizler mutluysa ekonomi de mutludur çünkü ikisi paralel ilerler" dedi.

Erülkü, Güney Kıbrıs'ta yaşanan ekonomik krizin aşılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine son verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.