İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

8 kişi tutuklandı, 4'ü yurt dışına kaçtı

8 kişi tutuklandı, 4'ü yurt dışına kaçtı

Mağusa'da ahşap sopalarla Ali Elmas'a saldırarak parmağının kırılmasına neden olduğu gerekçesi ile tutuklananların sayısı 8'e yükseldi.

Yayın Tarihi: 25/05/17 07:22
okuma süresi: 3 dak.
8 kişi tutuklandı, 4'ü yurt dışına kaçtı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da ahşap sopalarla Ali Elmas'a saldırarak parmağının kırılmasına neden olduğu gerekçesi ile tutuklananların sayısı 8'e yükseldi.

Mağusa'da Ali Elmas'ın parmağının kırıldığı sopalı meydan kavgasında Ömer Naci Karakaş, Sadullah Karakaş ve Serdar Karakaş'ın ardından kavgaya karıştığı tespit edilen 5 kişi daha tespit edildi.

Fevzi Kara, Murat İlker Kuşer, Faysal Nigiz, Yılmaz Yolcu ve Şehmuz Egemen isimli kişilerin tutuklanmasıyla birlikte zanlı sayısı 8'e yükseldi.

Kavga için Türkiye'den gelen Hasan Doğan Yolcu, Aziz Taşkın, Yalçın Yolcu ve Hüseyin İlir'in ise olayın hemen ardından Türkiye'ye kaçtığı ortaya çıktı.

8 zanlı dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkeme soruşturma amaçlı zanlıların 2'şer gün daha tutuklu kalmasına karar verdi.

ARANAN ŞAHISLAR VAR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Löğmen Yücetürk mahkemede verdiği ifadesinde, 19 Mayıs tarihinde Tat-İş Döviz Bürosu isimli işyeri önünde Ali Elmas'ın beraberindeki arkadaşları ile birlikte, annesine küfür ettiği gerekçesiyle zanlı Ömer Naci Karakaş'ı darp ettiğini anımsattı.

Ali Elmas ve beraberindeki kişiler tarafından darp edilen zanlı Ömer Naci Karakaş'ın ise Türkiye'de bulunan akrabalarının KKTC'ye gelmesini sağladığını belirten Yücetürk, 20 Mayıs tarihinde zanlı Ömer Naci Karakaş, Sadullah Karakaş, Serdar Karakaş, Fevzi Kara, Murat İlker Kuşer, Faysal Nigiz, Yılmaz Yolcu ve Şehmuz Egemen'in Ali Elmas'ın sürekli olarak gittiği "Polo Cafe" isimli işyerine giderek ellerindeki tahta sopalarla Ali Elmas'ı ciddi şekilde darp ettiklerini ve parmağını kırdıklarını açıkladı.

Yücetürk, soruşturma neticesinde zanlı Sadullah Karakaş ve Serdar Karakaş ile birlikte kavga için Türkiye'den KKTC'ye geldiği öğrenilen Hasan Doğan Yolcu, Aziz Taşkın, Yalçın Yolcu ve Hüseyin İlir'in ise yurt dışına kaçtığının tespit edildiğini belirtirken, olaya karıştığı belirlenen bazı şahısların hala arandığını kaydetti.

Yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirten Yücetürk, zanlıların 8'er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.