İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Aygın'dan yeniden adaylık sinyali... "Neden olmasın?"

Aygın’dan yeniden adaylık sinyali... "Neden olmasın?"

Girne Eski Belediye Başkanı Sümer Aygın, 2017 seçimlerinde başkanlık için tekrar aday olacağı yönündeki spekülasyonları Kıbrıs Postası'na değerlendirerek "öyle bir ihtiyaç olursa neden olmasın" dedi

Yayın Tarihi: 31/05/17 07:37
okuma süresi: 2 dak.
Aygın’dan yeniden adaylık sinyali... "Neden olmasın?"
A- A A+
Kıbrıs Postası-Ulaş Barış

Girne Eski Belediye Başkanı Sümer Aygın, 2017 seçimlerinde başkanlık için tekrar aday olacağı yönündeki spekülasyonları Kıbrıs Postası'na değerlendirerek "öyle bir ihtiyaç olursa neden olmasın" dedi.

Aygın seçimlere daha bir yıl zaman olduğunu hatırlatarak adaylık için henüz bir kararı olmadığı ancak gerek Girne halkı arasında gerekse de parti içinde konunun dillendirildiğini söyledi.

"Ortam müsait olursa ve bana ihtiyaç duyulursa görevden kaçacak değilim" diyen Aygın, seçim çalışmalarına hali hazırda başladığı yönündeki haberleri ise yalanladı. Aygın "Girne halkı isterse görevden kaçmam" ifadelerini kullandı.

Adaylığı konusunda sadece kendisinin kararının yetmeyeceğini söyleyen Aygın "bu konuda parti yetkili kurulları oturup konuşur ve kararını verir. Ancak bunun için henüz erken. Zamanı geldiğinde ve eğer bana ihtiyaç duyulursa görevden kaçacak değilim" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.