İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

İçişleri Bakanı Evren, HAK-SEN Heyeti'ni kabul etti

İçişleri Bakanı Evren, HAK-SEN Heyeti'ni kabul etti

İçişleri Bakanı Kutlu Evren, İzzet Türkmen başkanlığındaki HAK-SEN heyetini kabul ederek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Yayın Tarihi: 22/06/17 17:48
okuma süresi: 3 dak.
İçişleri Bakanı Evren, HAK-SEN Heyeti'ni kabul etti
A- A A+

İçişleri Bakanı Kutlu Evren, İzzet Türkmen başkanlığındaki HAK-SEN heyetini kabul ederek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

TÜRKMEN "40 YILDIR GÖZARDI EDİLEN KONULAR SİZİN DÖNEMİNİZDE ÇÖZÜLDÜ"

Kabulde konuşan HAK-SEN Başkanı İzzet Türkmen, bunca yıldan sonra cezaevi ile bu kadar çok ilgilenen bir yönetimle ilk defa çalıştıklarını belirterek "Gösterdiğiniz ilgi ve alaka taktire şayandır. Gerek sistemsel gerek yasal boyutlarda 40 yıldır dokunulmayan konuların çözümüne imza attınız. Özellikle yeni cezaevi konusunda göstermiş olduğunuz gayret ve gelinen aşama hem bizleri hem de mahkumları fazlasıyla memnun etmiştir" diyerek Bakan Evren'e bugüne kadar göstermiş olduğu çabaları, nezaketli davranışları ve kabulleri için tekrar teşekkür etti.

EVREN "TC ADALET BAKANLIĞI İLE PROTOKOL İMZALADIK"

HAK-SEN heyetine ziyaretinden ötürü teşekkür ederek sözlerine başlayan İçişleri Bakanı Kutlu Evren "Gelişen dünyaya ayak uydurmaya çalışan ülkemizde bizler de günün getirdiği koşullara göre icraatlar yapmaya çalışmaktayız. Göreve gelidğimiz günden beri cezaevinin mevcut durumundan rahatsızlığımız zaten vardı. İvedi bir şekilde burada gerekli tadilatların yapılması için birçok adım attık ve kısa süre sonra da Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı ile yeni cezaevi yapılması için protokolleri imzaladık. Şu an temel atma aşamasına gelmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

EVREN "SENDİKALARIN OLUMLU TUTUMLARI VE BİZE OLAN GÜVENLERİ BÜROKRATLARI VE BİZLERİ MOTİVE EDİYOR"

Bu süreçte İçişleri Bakanlığı ekiplerinin çok yoğun çalışmalar yürüttüğünü belirten Bakan Evren, cezaevinde örgütlü sendikaların da olumlu tutumları ve güvenleri neticesinde bu aşamaya gelindiğini söyleyerek "Yeni yapılacak cezaevi çalışmalarının Türkiye'den gelecek müteahhitler ile KKTC'de iş yapan müteahhitlerin işbirliği içerisinde sürdürülecek. Tüm işler ve ödemeler protokollerle garanti altına alındı. Cezaevinde personelin refahı ve huzuru içinde yoğun yasa çalışmalarını yürütmeye devam ediyoruz. Birçok yasa hazır hale geldi ve meclisin tatilden çıkmasının hemen ardından bu yasalar gündeme gelecek" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.