İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hamile kaçak göcmen kadının hayatını polis kurtardı

Hamile kaçak göcmen kadının hayatını polis kurtardı

Türkiye'ye dönmek istemeyen kaçak göçmen Mersin Limanı'na vardıklarında denize atlamak istedi.

Yayın Tarihi: 25/06/17 10:52
okuma süresi: 2 dak.
Hamile kaçak göcmen kadının hayatını polis kurtardı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa Limanı'nda önceki gün polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu 2 ayrı TIR dorsesinde tespit edilen ve yine gemi ile Türkiye'ye geri gönderilen 12 kaçak göçmen bu gün sabah saatlerinde Mersin Limanı'na ulaştı.



Ülkelerinde bulunan savaştan kaçmak isterken insan tacirlerinin eline düşen 12 kaçak göçmenin Mağusa ve Mersin Limanları'nda yaşadığı insanlık dramı ise yürekleri burktu.



Polis eşliğinde geri götürülerek Mersin Limanı'na indirilen 12 mülteci arasında bulunan ve hamile olan kaçak göçmen Türkiye'ye geri dönmek istemeyince gemiden denize atlamak istedi. Hamile kadın KKTC polisi tarafından son anda kurtarıldı.



Genç kadının denize atlamak istediği anın görüntüleri Güzelyurt gemisi kaptanı Cengiz Soy'un cep telefonu kameralarına yansıdı.



Polisin müdahalesi sonrasında kurtarılan hamile kadının yanına daha sonra eşi koşarken, kaçak göçmenler Mersin Limanı muhaceretinden işlemleri yapılarak Türkiye Polisi tarafından teslim alındı.


Video ve fotoğraflar: Kaptan Cengiz Soy

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.