İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Din İşleri Başkanı Atalay KKTC'ye döndü

Din İşleri Başkanı Atalay KKTC'ye döndü

Türkiye'de FETÖ soruşturması kapsamında ifadesi alınan Din İşleri Başkanı Talip Atalay yurda döndü.

Yayın Tarihi: 12/07/17 00:01
okuma süresi: 2 dak.
Din İşleri Başkanı Atalay KKTC'ye döndü
A- A A+
Kıbrıs Postası

Türkiye'nin Diyarbakır kentinde gözaltına alınan ve Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında sorgulandıktan sonra adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan Din İşleri Başkanı Talip Atalay, KKTC'ye döndü.

Atalay'ın adaya dönüşü nedeniyle yakınları ve Din İşleri'nden bazı yetkililer davullu zurnalı bir karşılama töreni yaptı.

Din İşleri Başkan Vekili Fahrettin Öğdü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gittik Başkanımızı aldık ve geldik. Bu arzu edilmeyen olayda yanımızda duran tüm dostlara, hava limanında davul zurna ile karlılamaya gelen kıymetli halkımıza teşekkür ederiz. Din işleri Başkanı sayın Talip Atalay FETÖ nün X-Rey cihazından geçti ve mahkeme kararı ile temiz çıktı. Yıllardır başkana bu suçlamayı yapanlar ne bulacak merak ediyoruz. İşin güzel tarafı Başkan yurda döndü. Hoş geldin Sayın Başkan" ifadelerini kullandı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.