İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Suç işlemeye girdi, ev sahibine yakalandı

Suç işlemeye girdi, ev sahibine yakalandı

Mağusa'da Halil Şahin Haziran ayında suç işlemek için Dürdane Gürbüz'e ait ikametgaha girdiği gerekçesi ile tutuklandı.

Yayın Tarihi: 26/07/17 09:00
okuma süresi: 3 dak.
Suç işlemeye girdi, ev sahibine yakalandı
A- A A+

Kıbrıs Postası – Nadire Bahadi

Mağusa'da Halil Şahin Haziran ayında suç işlemek için Dürdane Gürbüz'e ait ikametgaha girdiği gerekçesi ile tutuklandı.

Mağusa'da Haziran ayında Dürdane Gürbüz'ün evine girip Gürbüz'ün fark etmesi üzerine kaçtığı gerekçesi ile 1 aydan beri aranan Halil Şahin önceki gün tespit edilip tutuklandı.

Zanlı Şahin dün ağır bir suç işlemek maksadı güderek "Kasti hasar" ve "Mülke tecavüz" suçlamaları ile ilgili Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Aleyhindeki polis soruşturmasının tamamlanmasının ardından teminata bağlanan zanlı Gürbüz, mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getiremeyince cezaevine gönderildi.

SUÇ İŞLEMEYE GİRDİ, EV SAHİBİNE YAKALANDI

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Engin Yıldız mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Halil Şahin'in 25 Haziran tarihinde saat 03:00 sıralarında Mağusa'da Dürdane Gürbüz'e ait evin yatak odası penceresinin korkuluklarını kırarak ağır bir suç işlemek maksadı ile içeriye girdiğini, salonda uyuyan Gürbüz'ün kendisini görüp çığlık atması üzerine ise girdiği yerden çıktığını açıkladı. Gürbüz'ün polise şikayet etmesinin ardından aleyhinde soruşturma başlatılan ve arana şahıs ilan edilen zanlı Şahin'in önceki gün Anadolu mahallesinde tespit edilerek tutuklandığını belirten Yıldız, Halil Şahin aleyhindeki soruşturmanın tamamlandığını söyleyerek mahkemeden teminat talebinde bulundu.

TEMİNAT ŞARTLARINI ÖDEYEMEDİ

Mahkeme zanlı Halil Şahin'in yurt dışına çıkışını yasaklayarak pasaport ve seyahat belgelerine el konulması yönünde talimat verirken zanlının 2 bin TL nakdi teminat yatırmasına emir verdi. Ayrıca mahkeme teminat koşulu olarak KKTC vatandaşı 2 kişinin 50'şer bin TL'lik kefalet senedi imzalaması yönünde de emir verirken, mahkemenin uygun gördüğü teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Halil Şahin hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.