İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

27/07/2017 tarihli en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık.

Yayın Tarihi: 27/07/17 14:59
okuma süresi: 5 dak.
Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık
A- A A+

'Mülteci korsanı' C-Star, Mağusa Limanı'na demir attı, gemi sahibi ve mürettebat tutuklandı

İnsanlık dışı faaliyetler yanında zaman zaman da insan kaçakçılığı yaptığı iddia edilen "mülteci korsanı" "C-Star" kara sularımıza girdi, aşırı sağcı gemi sahibi ve mürettebat tutuklandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Netanyahu: "Erdoğan'ın Kuzey Kıbrıs'a söyleyeceklerini görmek ilginç olur"

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mescid-i Aksa açıklamasına yanıt verdi. Netanyahu, "Erdoğan'ın Kuzey Kıbrıs sakinlerine ve Kürtlere ne söyleyeceğini görmek ilginç olurdu" dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Doç. Dr. Hossein Sadri: "Girne-Çatalköy başardı ama başaramadı"

2012-2016 yılları arasında GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığını yapan, İranlı aktivist akademisyen mimar Doç. Dr. Hossein Sadri, Girne – Çatalköy İmar Planı ile ilgili değerlenrmelerde bulununan bir makale yazdı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Survivor yarışmacısından flaş itiraf!

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'Survivor 2017'de şampiyonluk ipini göğüsleyen Ogeday Girişken, ada macerasını, unutamadığı anları, pişmanlıklarını ve bilinmeyenlerini anlattı. Başarılı sporcu, 2018'de yapılabileceği konuşulan All Star için, "Evde lafı geçtiğinde bile annem odasına kapanıp ağlamaya başlıyor" dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Uçak tuvaletinde öğrencisiyle seks yapan öğretmene meslekten men cezası

İngiltere'de, okul gezisi sırasında bir öğrencisiyle uçağın tuvaletinde seks yapan öğretmen meslekten ihraç edildi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Angelina Jolie'den ayrılık sonrası itirafları: "Çocuklardan gizli duşta ağladım!"

Oskar ödüllü aktris Angelina Jolie, ABD'dek bir moda dergisine röportaj verdi. Jolie, aktör Brad Pitt ile boşanmasının perde arkasıyla yeni açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

İsrail - Türkiye gerginliği: İsrail "Türkiye Kıbrıs'ı işgal ediyor" dediği tweeti sildi

TC Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu, İsrail Dışişleri Bakanlığı Sözcüsünün, TC Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün Mescid-i Aksa ile ilgili İsrail'e yönelik eleştirileri üzerine "Osmanlı İmparatorluğu günleri çoktan sona erdi. Yahudi halkının başkenti Kudüs'tü, Kudüs'tür ve öyle kalacaktır" sözlerine tepki gösterdi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Anastasiadis: "6 Temmuz akşamının tutanaklarını Güvenlik Konseyi ve AB ile paylaşacağım"

Rum lider Nikos Anastasiadis, 6 Temmuz'da Crans-Montana'da düzenlenen akşam yemeğinde yapılan görüşmelerin bir kısmını duyurmak yerine, tutanakları BM Güvenlik Konseyi üyelerine ve Konsey Başkanına ve bu tutanaklardan birinin kopyasını BM Genel Sekreteri'ne, Avrupa Konseyi Başkanları'na ve Avrupa Komisyonu'na göndermeyi kararlaştırdığını açıkladı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Güngördü, Girne-Çatalköy İmar Planı konferansının ardından konuştu: "Kent artık yoruldu!"

Göreve geldiği dönemde Girne'de altyapı, üstyapı, kaldırım, yeşil alan ve benzeri konularda sürdürülebilir bir sistem olmadığın altını çizen Güngördü, göreve geldikten sonra sürdürülebilir bir sistem oluşturabilmek için çaba sarf ettiğini kaydederek, Girne – Çatalköy İmar Planı'nı bu nedenle hayata geçirmek amacında olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Milyonluk soygun zanlısına 8 gün ek tutukluluk

Mağusa'da Güneş Güneşoğlu Benzin İstasyonu'nda meydana gelen milyonluk hırsızlığı gerçekleştirdiği gerekçesi ile tutuklanan Süleyman Çelik'in tutukluluk süresi 8 gün daha uzatıldı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.