İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

13/08/2017 tarihli en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık.

Yayın Tarihi: 13/08/17 15:00
okuma süresi: 4 dak.
Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık
A- A A+

Ünlü plajı kana bulayan saldırgan çıplaklık karşıtı çıktı

Fransa'nın Korsika adasındaki bir plajda Çarşamba günü yaşanan silahlı saldırının arkasında plajdaki nüdistlere karşı çıkan bir esnaf olduğu açıklandı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Atletimiz Yiğitcan'ın mücadele ettiği Türkiye finalde dereceye giremedi, Bold sakatlandı

16. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 4x100 metre bayrak finallerinde Kıbrıslı Türk Yiğitcan Hekimoğlu'nun da yer aldığı Türkiye Milli Takımı dereceye giremedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

7 yaşında yaşamını yitiren Tokat'ın otopsisi dün yapıldı

Özel bir hastanenin bakım servisinde tedavi gördüğü sırada Cuma günü yaşamını yitiren 7 yaşındaki Egemen Umeir Tokat'a dün yapılan otopside, ölüm sebebinin tetkik sonucunda belirleneceği tespit edildi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Kuzey Kore'de seferberlik

Kuzey Kore haber ajansı, 3.5 milyon kişinin orduya katılmak üzere gönüllü olduğunu bildirdi. ABD'ye bağlı Guam Adası'nda ise halka, füze saldırısı olursa ne yapılacağına dair kılavuzlar dağıtılıyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Lefkoşa ve Gazimağusa'da uyuşturucu... 3 kişi tutuklandı

Lefkoşa ve Gazimağusa'da bugün, günün ilk saatlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili olarak toplam 3 kişi tutukladı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Tosunoğlu: "Görevden alınmadım, protokol geciktiği için istifa ettim"

Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu eski Başkanı Hasan Tosunoğlu, görevden alındığı iddialarını yalanladı ve protokol geciktiği için istifa ettiğini söyleyerek, ''Devletin, Kooperatif Merkez Bankası'na borçlarını ödemekten imtina etmesi bize göre kabul edilebilir bir yaklaşım değildir" dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

KKTC üniversitelerine bu yıl ayrılan YÖK kontenjanı arttı, öğrenci sayısı düştü

2017-2018 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı tercih sonuçlarının açıklanmasıyla, Türkiye'den KKTC üniversitelerine yerleşen öğrenci sayısı da belli oldu. Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından KKTC'ye bu yıl ayrılan kontenjan sayısı artmasına rağmen geçen yıla göre yerleştirilen öğrenci oranında düşüş oldu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Dürüst: "Girne Dağyolu Çift Şeritli Yol Projesi'nde Eylül ayında temel atılacak"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Girne-Dağyolu olarak bilinen Değirmenlik-Girne yolunun çift şeritli yol yapımı projesinde ihalenin tamamlanarak, firmanın Eylül ayı içerisinde temel atmasının hedeflendiğini belirtti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Deniz Seki Girne'de "Bir teselli ver" şarkısını söyledi

Deniz Seki konser için gittiği Kuzey Kıbrıs'ta Girne'de kaldığı otelin önünde rastladığı sokak müzisyeni Mehmet Acar ile beraber "Bir Teselli Ver" şarkısını söyledi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Ciddi bir sağlık sorununa işaret edebilen, görünüşte masum 5 semptom

Sağlıklı olmak güzel bir yaşam sürmek için en önemli gereklilik. Bu nedenle çoğu zaman vücudumuzdaki küçücük bir sivilce bile bizi korkutuyor ve Google aramaları sonucunda en kötü hastalığa yakalandığımız düşüncesiyle kendimizi hırpalıyoruz. Bu biraz pimpirikli bir durum. Ancak fazlası zarar olmakla birlikte vücudun size gönderdiği bazı sinyalleri de görmezlikten gelmemek lazım. İşte hissettiğinizde hızlıca önleminizi almanız gereken bazı sinyaller

Haberin Devamı İçin Tıklayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.