İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Hür-İş ile İFU arasında protokol imzalanıyor

Hür-İş ile İFU arasında protokol imzalanıyor

ür-İş Federasyonu Başkanı Ahmet Çaluda ve beraberindeki bir heyet Final Üniversitesi Rektörü Prof. Abdullah Öztoprak'ı makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 16/08/17 15:28
okuma süresi: 1 dak.
Hür-İş ile İFU arasında protokol imzalanıyor
A- A A+
Hür-İş Federasyonu Başkanı Ahmet Çaluda ve beraberindeki bir heyet Final Üniversitesi Rektörü Prof. Abdullah Öztoprak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hür-İş Federasyonu Başkanı Ahmet Çaluda final üniversiteleri eğitim alanında bir anlaşma yapılacağını ve federasyon çatısı altında bulunan sendika üyelerinin de yapıacak anlaşmadan yararlanabileceklerini söyledi. Çaluda, eğitim alanında yapılacak bu anlaşma ile üyelerin eğitim alanında burslu ve indirimden yararlanabilineceğine değindi. İki kurum arasında ilerki günlerde protokol imzalanacağını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.