İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

18/08/2017 tarihli en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık.

Yayın Tarihi: 18/08/17 15:00
okuma süresi: 5 dak.
Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık
A- A A+

Hilmi, eylem hazırlığında: "Lord's Palace'nin verdiği rahatsızlık terbiyesizliğin daniskası"

KKTC'nin Almanya Fahri Konsolosu Doç. Dr. Turgay Hilmi, çıkardığı gürültüyle Girne halkını bezdiren Lord's Palace Hotel'in diskosu hakkında konuştu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Tosun, hakkındaki iddiaları yalanladı: "Tecavüz olayı ile hiçbir alakam yok"

Dikmen'de 29 Temmuz'da yaşanan tecavüz olayı hakkında Kıbrıs Postası'na ulaşarak, basında kendisi hakkında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını iddia eden Mete Tosun, olayla hiçbir alakası olmadığını savundu ve tek isteğinin, çocuklarıyla birlikte yeni bir hayata başlamak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

27 yılda 251 mahkum nakli! Rekor 58 mahkum ile CTP-ÖRP dönemi

Geçtiğimiz günlerde tartışma konusu olan ve Başbakan Hüseyin Özgürgün'ün kararı ile iptal edilen Sefa Güngör'ün cezasını Türkiye'de çekmesi için iade kararına benzer kararları ile ilgili verilere ulaşan Kıbrıs postası, günümüze kadar 251 kişinin bu yolla KKTC'de işlediği suçun cezasını Türkiye'de çekmek üzere nakil edildiğini öğrendi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

FETÖ zanlısı Saliha Duran'ın kardeşleri Halit ve Yahya Kurtul basına saldırdı...

FETÖ'ye ait propaganda içerikli yayınlar bulundurduğu tespit edilen ve FETÖ kitaplarını çöplükte imha etmeye çalışırken yakalanan Zübeyir Ahmet Çokaklı'nın verdiği ifadeye göre derinleşen soruşturma kapasamında dün tutuklanıp mahkemeye çıkarılan biri kadın üç kişi 1'er gün tutukluluk aldı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Cep kitapçığı "Mağusa", tarih ve kültür severlerin beğenisine sunuldu

Serdar Atai ve Zorlu Cezaroğlu'nun birlikte hazırladığı ve Mağusa kentinin tarihi ve turistik yerlerinin anlatıldığı cep kitapçığı "Mağusa" yayınlandı. Önümüzdeki hafta tüm kitapçılarda satışa sunulacak kitapçık, Mağusa kentinin tarihi, turistik ve kültürel öğelerini merak edenler için bir rehber niteliğinde…

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Arda Turan'dan Barcelonalılara destek

Arda Turan, Barcelona'da gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Gülercan: "Yapısal Dönüşüm Programı imzalandığında ümitlenmiştim, hayal kırıklığı içindeyiz"

Türkiye ile imzalanan yapısal dönüşüm programı imzalandığında ümitlendiğini ancak büyük bir hayal kırıklığı ile yaz dönemine girildiğine işaret eden GİAD Başkanı Cemal Gülercan, "Sorunlar her geçen gün görmezden gelinip hiçbir problemimiz yokmuş gibi davranılıyor… O protokolde ülkenin birçok sorununa çözüm bulacak anlaşmalar ve çözümler vardı fakat ne yazık ki onu da başaramadık protokole sadık kalınmadı" diye konuştu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Uzm. Diyetisyen Emine Ömerağa, C-Lisans Antrenörlük Kursu'nda eğitim verdi

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 14-16 Ağustos tarihleri kapsamında C-Lisans Antrenörlük Kursu devam ederken Uzman Diyetisyen Emine Ömerağa Futbolda Beslenme ve Hidrasyonun Önemi ile ilgili eğitim verdi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Burcu: "Paşaköy mezarına yönelik Rum basınında çıkan iddialar doğru değildir"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu Rum basınında çıkan Paşaköy mezarlarının açılmayacağı haberleri ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncıyı suçlama girişimleri üzerine açıklama yaptı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

"CIA 2 ay önce Barcelona için uyardı"

Barcelona'nın en turistik noktalarından olan La Rambla'da 13 kişinin hayatını kaybettiği araçlı saldırı öncesinde ABD istihbarat örgütü CIA'in İspanyol yetkililerle temasa geçtiği iddia ediliyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.