İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

KKTC, İzmir'de uluslararası yarışmada temsil ediliyor

KKTC, İzmir’de uluslararası yarışmada temsil ediliyor

İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık'taki Teos marinada gerçekleştirilen Teos International Fishing Turnuvasına bu yıl ilk kez KKTC'den de bir ekip katılıyor.

Yayın Tarihi: 22/09/17 18:34
okuma süresi: 3 dak.
KKTC, İzmir’de uluslararası yarışmada temsil ediliyor
A- A A+
İzmir'in Seferihisar ilçesine bağlı Sığacık'taki Teos marinada gerçekleştirilen Teos International Fishing Turnuvasına bu yıl ilk kez KKTC'den de bir ekip katılıyor.

Kaptanlığını Dr. Ramadan Kamiloğlu'nun yaptığı, Elexus Otel'in ana sponsorluğunda, Başbakan Yardımcılığı ve Maliye Bakanlığının himayelerinde katılan KKTC takımı Victoria isimli yat ile katılırken KKTC takımında; Barbaros Özkaptan, Osman Nesin, Engin Gürel ve Alihan Pehlivan yer alıyor.

21-24 Eylül tarihlerinde yapılacak turnuvayı Murat İyriboz & Elvio Pennetti'nin organize ediyor ve Turkcell Platinum ana sponsorluğunda gerçekleşen Tuna Masters Teos Turnuva'da, usta balıkçılar profesyonel teknelerle balık avına çıkacaklar.

Turnuva, Türkiye'nin önde gelen işadamları ve ünlü isimlerinin yanı sıra, Yunanistan, İtalya, KKTC, Dubai ve Katar'dan da misafirlerini ağırlayacak. Yarın sabah startı verilecek yarışmaya Türkiye'den ve dünyanın değişik bölgelerinden gelen yatlar ve usta balıkçılar kıyasıya yarışırken 70 tekne ve yatın yarışacağı yarışmaya bu yıl ilk kez KKTC'den de bir ekip katılıyor.

"Yakala, Bırak, Yaşat" teması ön planda tutulan turnuvalarda yarışan balık tutkunları en büyük balığı avlamak için kıyasıya mücadele ediyor. Dört gün sürecek olan turnuvada, katılıma uygun donanımdaki tekneler, kılıç ve ton balığının yanı sıra bölgede bolca av veren diğer balık türlerini avlayacak, yakaladıkları balıkların boyları ve ağırlığına göre puan kazanacaklar. Balıkların denize sağlıklı olarak geri bırakılması ise yarışmacılara kazandırdıkları yüksek puanlarla büyük ödüle daha çok yaklaştıracak.

Yarışmaya ilişkin kısa bir açıklama yapan Kaptan Dr. Ramadan Kamiloğlu "böylesine bir turnuvaya ilk kez ülkemizden bir ekibin katılıyor olması çok önemli. Burada Türkiye'nin ünlü isimlerinin yanı sıra dünyanın değişik yerlerinden gelenlerde var. Biz KKTC bayrağını bu turnuvada dalgalandırmak istiyoruz. Ekibim ile birlikte en iyisini yapacağımıza inanıyorum ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize bu noktada katkı koyan başta Başbakan Yardımcımız Serdar Denktaş'a, Elexus Otel'e ve diğer sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.