İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Siber, Asya Parlamenter Asamblesi Genel Kurulu'nda

Siber, Asya Parlamenter Asamblesi Genel Kurulu'nda

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, bu yıl Türkiye'de 10.su gerçekleştirilen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Genel Kurulu'na katıldı.

Yayın Tarihi: 21/11/17 17:12
okuma süresi: 2 dak.
Siber, Asya Parlamenter Asamblesi Genel Kurulu'nda
A- A A+
Siber; Asamblenin Başkanlığını devralan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman'ın davetiyle İstanbul'da düzenlen etkinliğe katıldı.

Bu yıl "Asya'da Barış ve Kalkınmanın sürdürülmesi" temasıyla yapılan genel kurulun açılış toplantısında dönem Başkanlığını , Türkiye Kamaboçya'dan devraldı.

Başkan Siber, Genel Kurulun törensel nitelikteki açılış toplantısı ve gece düzenlenen Gala yemeğinde Asya kıtasından gelen bir çok ülkenin Meclis Başkanı ve heyet başkanları ile görüşmeler gerçekleştirdi. Siber, parlamentolar arası diyaloğun önemine vurgu yaparak, parlamentolar arası toplantılarda yer almalarının engellenmemesi gerektiğini vurguladı.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Dr.Sibel Siber'e Asya Parlamenter Asamblesi Genel Kurulu temaslarında Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Erdal Özcenk , Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Ahmet Gulle ve Özel Kalem Müdürü Ahmet Muratoğlu eşlik ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.