İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Paketler halinde uyuşturucu ile yakalandılar

Paketler halinde uyuşturucu ile yakalandılar

Mağusa'da narkotik ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda paketler halinde 14 gram Hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Erendal Özer ve İbrahim Baran isimli şahıslar tutuklandı.

Yayın Tarihi: 22/11/17 08:50
okuma süresi: 2 dak.
Paketler halinde uyuşturucu ile yakalandılar
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Mağusa'da Narkotik polisleri önceki akşam bir eve düzenledikleri baskında paketler halinde toplam 14 gram Hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon sonucu polis ekipleri Erendal Özer ile İbrahim Baran isimli şahısları tutukladı. Zanlılar "Kanunsuz uyuşturucu madde alma" ve "Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu" suçlamaları ile ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılarak aleyhlerinde 3'er günlük tutukluluk süresi temin edildi.

NİJERYA UYRUKLU BİR ŞAHISTAN SATIN ALMIŞLAR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Derman, alınan ihbar üzerine 20 Kasım'da zanlı Erendal Özer ile İbrahim Baran'ın kaldığı evde arama yapıldığını söyledi. Yapılan aramada evin mutfak bölümünde küçük metal tepsi içerisinde 2 gram Hint keneviri türü uyuşturucu maddenin bulunduğunu belirten Derman, balkonda bulunan kova içerisinde ise toplam 19 adet ayrı kağıt parçasına sarılı 14 gram Hint keneviri türü uyuşturucu maddelerin bulunduğunu açıkladı. Zanlı Özer ile Baran'ın gönüllü ifade verdiklerini belirten Derman, söz konusu maddeleri birlikte 17 Kasım'da Nijerya uyruklu bir kişiden 1.600 TL karşılığında 25 gram olarak satın aldıklarını beyan ettiklerini de açıkladı. Yürütülen soruşturmanın yeni başladığını belirten Derman, zanlıların 3'er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.