İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş'tan Gezici açıklaması: "İstediği parayı duyunca sarhoş olsaydım da zaten ayılırdım"

Denktaş'tan Gezici açıklaması: "İstediği parayı duyunca sarhoş olsaydım da zaten ayılırdım"

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Gezici şirketi sahibi Murat Gezici'nin kendisiyle ilgili iddialarına yanıt verdi.

Yayın Tarihi: 06/12/17 13:35
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş'tan Gezici açıklaması: "İstediği parayı duyunca sarhoş olsaydım da zaten ayılırdım"
A- A A+
Denktaş, Murat Gezici'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden hemen sonra kendisine 500 bin TL karşılığı genel seçimlere kadar birinci parti çıkarmak ve kendisinden bunun karşılığında istenen ücret konusunun detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

"İSTEDİĞİ PARAYI DUYUNCA SARHOŞ OLSAYDIM DA ZATEN AYILIRDIM"

Denktaş, şunları söyledi:
"Birkaç gündür gittiğim her yerde bu 'Gezinti' hikayesini sorarlar. Söyledik de işte bizden para istedi vs. diye... Adamcağız nihayet bugün bir açıklama yapmış; demiş ki, 'Yıllar önce Serdar Denktaş'ı bir otelde gördüm, sarhoştu da üzüldüm...' Neyse, nihayet o tek görüşme günümüzü onayladı. Doğrudur, o gün istediydi benden o parayı... Aslında vermek istediği mesaj çok belli ki; muhafazakar kesime 'İşte bu Serdar içki içer, bu Serdar sarhoştur' deyip, gözden düşürmeye çalışır aklı sıra. Ben içkiciğimi içerim, doğrudur. Bayramdan bayrama namazımı da kılarım. Dinim benim dinimdir, kendime göre ben o dini uygularım. Gerçekten beş vakit dinini uygulayan insana da saygı duyarım. Onların da kendi inançlarıdır, saygıdan başka bir şeyi de gerektirmez. Ha, sarhoş olma kısmına gelince... Kolay kolay sarhoş olmam ama istediği parayı duyunca sarhoş olsaydım da zaten ayılırdım. Mübarek adam, hiç olmazsa ne söyleyeceğini bil, nasıl açıklama yapacağını bil. Bu 'gezintiyi' de bırak, haydi güle güle".
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.