İÇ HABERLER
okuma süresi: 5 dak.

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık

10/12/2017 tarihli en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık.

Yayın Tarihi: 10/12/17 15:00
okuma süresi: 5 dak.
Bugünün en çok okunan 10 haberi sizler için hazırladık
A- A A+

Kıbrıs Türk basınının acı kaybı: Kadriye Bayraktar hayatını kaybetti

Bayrak Radyosu'nda "Gezegenin Günlüğü" Programı'yla sevenleriyle buluşan Kadriye Bayraktar evinde ölü bulundu.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

"Görünmezlik" pelerini tartışma yarattı

Çinli bir kullanıcının internete yüklediği video büyük bir tartışmayı beraberinde getirdi. Görüntülerde bir adamın elinde tutttuğu pelerinin "görünmezlik" sağladığı iddia ediliyor. Ancak uzmanlar görüntülerin montaj olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Akacan: "Ambargo diye bir şey yoktur"

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Adayı Bulut Akacan, ülkemizin kapılarını dışa açmasında bir engel olan ambargolardan şikayet edenler için önemli bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

İnsanı insanlığından utandıran görüntü!

Kuzey Kutup bölgesinde yaptığı çalışmalarıyla tanınan başarılı fotoğrafçı Paul Nicklen, paylaştığı son video ile doğadaki bozulmayı gözler önüne serdi. Eriyen buzullar üzerinde yiyecek ararken açlıktan ölmek üzere olan bir kutup ayısını kayda alan Nicklen'in çektiği görüntüler, insan eliyle doğada meydana gelen bozulmanın ve küresel ısınmanın boyutlarını çarpıcı şekilde yansıtıyor. Görüntüler, "Ölen kutup ayısı mı yoksa insanlık mı" sorusunu akıllara getiriyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Elhamiye: "Kadınlar dövme sanatına daha çok yönelmeli"

Ülkemizin sayılı kadın dövme sanatçılarından Elhamiye Narçın Özmusa, Kıbrıs Postası'na konuştu. Kıbrıs'ın kuzeyinde ve güneyinde aldığı özel kurslarla dövme sanatına başlayan ve Mağusa'daki dükkânında icra eden Özmusa, kadınların bu tip sanatlara daha çok yönelmesi taraftarı olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Sınırları aşan flütün hikâyesi...

Bir arkeolog ve arkadaşlarının bar sohbetinden çıkan fikir, aldığımız nefesin yaşam felsefesine doğru yolculuğa çıkıyor... 42 adet kamış, 48 metrelik 'sınırları aşan' bir flüte dönüşüyor. Bu flüt, 150 insanın nefesiyle içerisine dolan havanın 'pasaportsuz bir şekilde' yaklaşık 50 yıldır var olan barikatları aşmasını sağlıyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Akdağ'dan karikatür tepkisi: "Yaptıkları alçaklık, şerefsizlik"

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Afrika gazetesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren karikatürü sayfalarına taşıması üzerine bu ülkedeki savcıları göreve çağırarak, "Yaptıkları tam bir alçaklık, şerefsizlik, pespayeliktir. Bunun hesabı tabii ki hukuk içerisinde sorulacak. Bu ahlaksızlığı yapanların Kıbrıs Türk halkı nezdinde mahkum edilmesi için ben de şahsen gerekeni yapacağım." dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

AB'den önemli 'Türkiye' açıklaması

AB yetkilisi Mogherini'nin danışmanı Nathalie Tocci, Türkiye ile Gümrük Birliği müzakerelerinin başlatılması gerektiğini belirtti

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Erdoğan: "Kıbrıslı Rumların Rüyaları hiçbir zaman gerçekleşmeyecek"

TC Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Kıbrıslı Rumların Kıbrıs'ı hâlâ bir Yunan adasıymış gibi gördüklerini belirterek, "Bu rüyaları hiçbir zaman gerçekleşmeyecek. Kıbrıs Türkleri eşsahip oldukları bu adada hiçbir zaman Rumların istediği gibi azınlık konumuna düşmeyecek" dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

Suudi Prens'ten Filistin liderine: "Sabırlı ol Ebu Mazen"

Suudi Arabistan'ın ülkedeki medya kuruluşlarına Trump'ın Kudüs kararı hakkında fazla yayın yapmamaları konusunda uyardığı iddia edilirken Riyad'ın perde arkasında hazırlanmakta olan bir barış planı konusunda Filistinlileri ikna etmeye çalıştığı öne sürülüyor.

Haberin Devamı İçin Tıklayın

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.