İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kâşif: "Polis Yasası kadük olmadı, Perşembe Komite'de görüşülecek"

Kâşif: "Polis Yasası kadük olmadı, Perşembe Komite’de görüşülecek"

Dün yoğun tartışmalarla geçen Polis Örgütü Yasa Tasarısı hakkında konuşan Ahmet Kaşif, yasanın yeniden Meclis'e sunulacağını ifade etti.

Yayın Tarihi: 12/12/17 07:42
okuma süresi: 1 dak.
Kâşif: "Polis Yasası kadük olmadı, Perşembe Komite’de görüşülecek"
A- A A+

Kıbrıs Postası – Cansu Yarışan

Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkilileri Değişiklik) Yasa Tasarısı hakkında Kıbrıs Postası'na konuşan İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi Başkanı Ahmet Kaşif yasanın 'kadük' olmadığını kaydederek, 14 Aralık Perşembe günü söz konusu yasanın komitede görüşülerek Sosyal Güvenlik Yasası ile çelişen noktaların düzeltilerek 18 Aralık'ta yeniden Meclis'e sunulacağını kaydetti.

Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkilileri Değişiklik) Yasa Tasarı ile ilgili herhangi bir öneri gelmesi durumunda, önerilerin de değerlendirileceğini ifade eden Kaşif, mali yönden yasanın uygulanmasında sorun yaşanması durumunda yasanın ara formül olarak 2019 yılında yürürlüğe girme olasılığı olduğunu açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.