İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KKTC SIAL Middle East Gıda Fuarı'nda

KKTC SIAL Middle East Gıda Fuarı'nda

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Abu Dabi'deki Uluslararası Gıda Fuarı'nda (SIAL Middle East) 10 firmayla temsil ediliyor.

Yayın Tarihi: 12/12/17 17:46
okuma süresi: 2 dak.
KKTC SIAL Middle East Gıda Fuarı'nda
A- A A+

Kıbrıs Türk Sanayi Odası Basın Danışmanı Hüseyin Ezgin'in verdiği bilgiye göre, KKTC'nin 3. kez katıldığı ve Abu Dabi'de 8'incisi düzenlenen fuara bu yıl 30 ülkeden 900'un üzerinde firma katıldı.

12-14 Aralık tarihleri arasında 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak fuarı 16 bin profesyonel iş insanının ziyaret edeceği tahmin ediliyor. Her türlü gıda ürününün sergilendiği fuarda ayrıca gıdayla ilgili birçok konferans ve sunum yer alıyor.

"North Cyprus" markası altında düzenlenen standın sorumluluğunu KTSO Fuarlar Koordinatörü Çağlar Türk ve yardımcılığını Hüseyin Ezgin yapıyor. Heyette Sanayi Dairesi Müdürü Salih Gökpınar da bulunuyor.

Fuarın açılışının ardından Türkiye'nin Abu Dabi Büyükelçisi Can Dizdar Kuzey Kıbrıs standını ziyaret ederek, katılımcılarla görüştü ve üretimleri hakkında bilgi aldı. Standı ayrıca KKTC'nin Abu Dabi Temsilcisi Zeliha Khashman da ziyaret etti.

Kahve, helva, dondurma, geleneksel unlu mamuller ve hellimin ikram edildiği 124 metrekarelik stantta Mardo Dondurma, Onan Frozen Food Ltd. Akgöl Sütçülük ve Sanayi Ltd, Defne Helva, Koop Süt, Avunduk Süt Ürünleri, Helvasan Ltd., Old Jhon Ltd., Gülgün Süt Ürünleri Ltd. ve Con Trading Ltd. yer alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.