İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Eroğlu: "Başardık, devlet kurduk devlet!"

Eroğlu: "Başardık, devlet kurduk devlet!"

Ulusal Birlik Partisi aday tanıtım şöleni gerçekleştirildi... Geceye parti Onursal Başkanı Derviş Eroğlu'da katıldı...

Yayın Tarihi: 12/12/17 20:03
okuma süresi: 4 dak.
Eroğlu: "Başardık, devlet kurduk devlet!"
A- A A+
Ulusal Birlik Partisi'nin onursal Başkanı Dr. Derviş Eroğlu'da geceye katıldı. Eroğlu kürsüden partililere seslendi.

Eroğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:

"UBP'de siyasi hayat bitmez. Evet, 1975 yılında UBP kurulurken Mağusa'da Gaziköy'den Dipkarpaz'a kadar örgütleri kurararak göreve başladım.

76'da milletvekilliği, ilçe başkanlığı, başbakanlıklar, parti başkanlıkları, cumhurbaşkanlığı gördüm ama bunlar sizin başarınızdır, sizin zaferinizdir

Salonda değişik bölgelerden gelen kardeşlerimi gördüm. Ömrümün 40 yılı UBP'lilerle birlikte geçmiştir. 40 yıl ömrümüzde çok önemli bir dönemdir. Bu 40 yılı sizlerle yaşarken hayatımın en mutlu günlerini yaşadım. Gün geldi yorulduk, insanız... Gün geldi gelen gidenden, şikayetlerden ara sıra arka odaya geçerek kendi kendimize söylendik, sırf vatandaşa hoş olmayan bir şey yansımasın diye... Bize verdiğiniz görev KKTC'yi mamur, imar etmek ve dünya devletleriyle yarışabilir hale getirmektir.

Başardık, devlet kurduk devlet!

Devlet kurmak herkese nasip olmaz, bize oldu. Ama hala daha bhu ülkede KKTC'nin kuruluşunun hata olduğunu söyleyenler var. Hala da KKTC'nin varlığından rahatsız olanlar var. Bir devlet kurmanın bedeli var. O bedeli KKTC halkı ödemiştir. Dünyanın sayılı demokratik, huzurlu devletlerinden birisi ve bugün kalkınmakta olan ülkelerin başında gelen bir KKTC, UBP'nin eseridir."

ANAVATAN TÜRKİYE İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE KKTC'Yİ DAHA MAMUR BİR DEVLET HALİNE GETİRECEĞİZ

"Tabii ki yorulmadan başarıya ulaşılmaz. Ama 1976 yılından beri UBP'nin neler yaptığını ben söylemeyeceğim. Ama bize muhalefet edenler göreceklerdir ki bu ülkede olan her şeyi UBP yapmıştır.

Bir üniversite olayını gündeme getirdiğimizde bu memlekette üniversite olmaz diye oy vermeyenler, bugün CTP de, TKP de, DP de üniversitelerle iftihar edecektir. UBP eserler yaratan bir partidir, icraat yapar. Kıskanacaklar tabii...

Bazı siyasi partiler umut olarak ortaya çıkmıştır, umutlar sönmüştür. Anavatan Türkiye ile işbirliği içinde KKTC'yi daha mamur bir devlet haline getireceğiz, dünya devletleri arasına sokacağız.

Bizim iki hedefimiz var. Bir hedefimiz bir de çizilen yolumuz vardır. Hedefimiz, UBP'yi güçlü iktidar yapmaktır. İşte sandıklara gideceğiz, el ele, gönül gönüle, bir yumruk gibi birbirimize kenetlenerek iktidarımıza gideceğiz. Yolumuz da sandıkları doldurma yoludur. Bir parti UBP ile koalisyon kurmazmış, bir parti hiçbir pariyle koalisyon kurmazmış, onlardan ortak olmalarını isteyen UBP yok ki... Biz iktidar olacağız.

Ama eğer bir parti kurmuşsanız ve tek başına iktidara gitmeyecekse ki, onların öyle bir umut ve hayalleri de yok, peki neden başka bir parti kurdun, vatandaş sana neden oy versin...

Gelin el ele, kol kola, birlik beraberlik içinde bir yumruk gibi olalım, Tek başımıza iktidarımızı kuralım demiştim, aynı kararlılıktayım. Başarılar diliyorum, saygılar sunuyorum. Bugüne kadar bana göstermiş olduğunuz sevgi ve desteğe teşekkür ediyorum. Aynı desteğiUBP'ye vererek UBP'yi sandıktan iktidar olarak çıkarmak boynunuzun borcudur. Bunu sizlere yükledim, akşam iktidarımızı kutlayacağız. Sandık gözlemcileri kesin sonuç almadan sandıkları bırakmayınız."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.