İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

Özgürgün: "CTP Başkanı'na özel brifing verecek değilim, enkaz kaldıran hükümet icraatlarını halkımız çok iyi biliyor"

"CTP Başkanı'na özel brifing verecek değilim"

Başbakan Hüseyin Özgürgün, "Halkımızın teveccühü ile bir kez daha görev alacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur" açıkalması yaparken, CTP Genel Başkanı Erhürman'ın birlikte canlı yayına çıkma talebine de cevam verdi: "CTP Başkanı'na özel brifing verecek değilim"

Yayın Tarihi: 13/12/17 09:00
okuma süresi: 4 dak.
"CTP Başkanı'na özel brifing verecek değilim"
A- A A+
Kıbrıs Postası

Başbakan Hüseyin Özgürgün, "Halkımızın teveccühü ile bir kez daha görev alacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur" açıkalması yaparken, CTP Genel Başkanı Erhürman'ın birlikte canlı yayına çıkma talebine de cevam verdi: "CTP Başkanı'na özel brifing verecek değilim"

Özgürgün UBP'nin aday tanıtım şöleninde konuştu. Özgürgün'ün konuşmasından satır başları şöyle:

"Sevgili UBP'liler, Sayın Cumhurbaşkanı Eroğlu'na teşekkür ediyorum. Kurduğu devleti yaşatma ve geliştirme yemini etmiş, KKTC'nin tüm değerlerine gönül vermiş, bayrağına, vatanına, anavatanına gönülden bağlı fedakar UBP'liler hoşgeldiniz.

UBP Kıbrıs Türk halkının bu topraklarda var olma iradesinin ifadesidir. UBP, bu adada bağımsızlığın, özgürlüğün sevdasıdır. Bu fedkarlıkla burada bulunan tüm kardeşlerimi selamlıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

UBP halka hizmet demektir. Halkın umudu olarak doğmuş, umudu olmuş ve umudu olmaya da devam edecektir. Bu ülke insanı UBP'nin olmadığı hükümetlerin yarattığı enkazın altında, yeniden UBP'nin hükümet görevi üstlenmesiyle enkazın altından kalktığını görmüştür ve görmeye devam etmektedir. Bugünlerde hepsi meydanlarda. Ahkam kesiyorlar. Efelik taslıyorlar. Halkımız kimlerin devlet yönetiminde bulunduklarında yaptıklarından, görevi yarıda bırakıp kaçanlardan, geride buraktıkları enkazdan bıktı usandı.

"HÜKÜMET DÖNEMLERİNDE ÜLKEYE VERDİĞİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLESİN"

Beni TV programına davet ediyor bir partinin genel başkanı... TV ekranlarında benimle buluşup konuşmak istiyormuş. Başkanlığımdaki 19 aylık hükümetin icraatlarını dinlemek istermiş. Enkaz kaldıran hükümet icraatlarını halkımız çok iyi biliyor. CTP Başkanı'na özel brifing verecek değilim.

Biz hesabı halkımıza, size veririz. Bana CTP'nin projelerini anlatacakmış Ben onları çok iyi tanırım, siz de tanırsınız. Bana hiçbir şey anlatmasın. Hükümet dönemlerinde ülkeye verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dilesin.

Halkımız KKTC'nin inançlı, kararlı ve mücadele azmine sahip UBP kadrolarının her şeyin en güzeline layık halkımıza verdiği hizmetleri her koşulda en güçlüsünü, en iyisini yaptığını çok iyi bilmektedir.

Geriye dönüp bakmak ve bunları geçmişte yapanların ileride neler yapabileceklerini görmek adına bir seçim startı veriyoruz. Geçmişe baktığımızda geleceği halkımız çok iyi görmektedir. UBP, KKTC'nin dününde olduğu gibi bugününde de, geleceğinde de güvencesidir.

"HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ İLE BİR KEZ DAHA GÖREV ALACAĞIMIZDAN HİÇ KUŞKUMUZ YOKTUR"

UBP, kuruluş değerlerine ve misyonlarına bağlı olarak halka hizmet yolunda yeminli bir siyasi partidir ve 7 Ocak'ta bunu gösterecek olan sizsiniz. Halkımızın teveccühü ile bir kez daha görev alacağımızdan hiç kuşkumuz yoktur. Kaldığımız yerden daha güçlü, etkili, kararlı devam edeceğiz.

Gün bir olma günüdür. Birlikte olma, tek başına iktidara yürüyüşü başlatma günüdür. Güçlü iktidar, güçlü hükümet, güçlü projeler, güçlü kadroları ve sizlerle UBP buna hazırdır.

doldurdunuz, yüreğinizle güç verdiniz, bu güç KKTC'nin her tarafında duyulsun.

Partimiz için bir olalım, birlikte olalım. Ülkemiz için, KKTC için bir olalım, birlikte olalım. Ulusal davamız için bir olalım, birlikte olalım. Anavatan Türkiye ile bir olalım, birlikte olalım.

7 Ocak'ta bir olalım, birlikte olalım"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.