İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Akacan: "Milletin vekili olmak kutsal bir görevdir"

Akacan: "Milletin vekili olmak kutsal bir görevdir"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Girne Milletvekili adayı Bulut Akacan, dur durak bilmeden yaptığı köy gezilerinden birinde yaptığı açıklamada; Milletvekili olmanın tüm gereklerini taşıdığını, bu konuda iddialı ve kararlı olduğunu dile getirerek ülkenin geleceği konusunda emin adımlar atacağından ne kadar emin olduğunu bir kez daha vurguladı.

Yayın Tarihi: 13/12/17 08:35
okuma süresi: 3 dak.
Akacan: "Milletin vekili olmak kutsal bir görevdir"
A- A A+

Kendisini "girişimci, kararlı ve sonuç odaklı" bir kişi olarak tanımlayan Bulut Akacan, "Milletvekili seçilmem halinde tüm bilgimi, enerjimi ülkem ve halkımın menfaatleri için kullanacağım, halkın milletvekili, halkın sesi ve savunucusu olacağım.Yaptığım çalışmanın sonucuna göre halkımız özellikle döviz borçlanma, gençlerimizin beyin göçü, işsizlik , çevre kirliliği, iç güvenlik ve trafik konusunda çözüm beklemektedir. Bu kutsal ve onurlu görevi layığınca yapabileceğime olan inancımla halkımın karşısına çıkıyorum, Meclis'te ve hükümette ülkemizin refahı ve halkımızın huzur ve mutluluğu için tüm gücümle çalışacağım ve halkımızı çektiği sıkıntıları projeler üreterek, gerekli yasaların çıkması veya değişmesi için komitelerde aktif yer alarak, bir milletvekili olarak elimden ne geliyor ise tüm gücümle çalışacağım.'' dedi.

"UBP TEK BAŞINA İKTİDAR"

"Demokrasinin temel unsurlarından biri olan Yasama'nın halkın beklentilerini yeterince karşılayabilmesi için halkımızın güçlü bir hükümet ortaya çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Çok parçaya bölünmüş ve farklı seslerin yükseldiği bir Meclis yapısında güçlü bir hükümetin çıkamayacağı, bu durumda kurulacak koalisyon hükümetiyle halkın beklentilerinin karşılanamayacağı, yeterli icraatın gerçekleşemeyeceğini halkımız geçmiş dönemlerde görmüştür. Benim beklentim UBP'nin tek başına iktidar olacak sayıya ulaşması yönündedir"


"AMBARGO DİYE BİR ŞEY YOKTUR"


Ülkemizin kapılarını dışa açmasında bir engel olan ambargolardan şikayet edenler için şöyle bir açıklama yaptı."Ambargo diye bir şey yoktur. Lobicilik ve tanıtım faaliyetleri vardır." diyen UBP Girne Milletvekli Adayı Bulut Akacan, önemli olan bir ülkenin kendini iyi anlatmasının olduğunu, kendini güzel ifade edebilen bir toplumun yurt dışına dönük bir politikayla kolayca ilerleyebileceğini anlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.