İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

"Trafik kazasında kardeş kaybetmiş bir politikacı olarak hassasiyetim var"

"Trafik kazasında kardeş kaybetmiş bir politikacı olarak hassasiyetim var"

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Kıbrıs Türk İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Seran Aysal ile Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 13/12/17 07:30
okuma süresi: 3 dak.
"Trafik kazasında kardeş kaybetmiş bir politikacı olarak hassasiyetim var"
A- A A+

DP Genel Merkez binasında dün saat 17.30'da gerçekleşen görüşmede Denktaş'a iki odanın işbirliğinde hazırlanan KKTC Ulaştırması Genel Değerlendirme Raporu sunuldu.

AYSAL

Kabulde konuşan Kıbrıs Türk İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Seran Aysal, 22-23 Eylül tarihlerinde Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası ile işbirliği çerçevesinde ortak bir konferans düzenleyerek, ülkede ulaşım sorunlarını tartıştıklarını ve yine ülkenin kanayan yarası trafik kazalarının önlenmesi noktasında bir takım çalışmaları ortaya koyduklarını bu konferansın sonucunda, 'KKTC Ulaştırması Genel Değerlendirme Raporu'nun doğduğunu söyledi.
Serdar Denktaş'ın trafik konusunda hassasiyetine inandıklarını vurgulayan Aysal bu çerçevede bugün ki ziyareti gerçekleştirerek, DP'nin de bu raporu incelemesinin önemine işaret etti.

GÖKÇE

Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Gökçe ise gelişen ülkelerde ulaşım ve buna bağlı olarak trafiğin benzer sorunlarla her geçen gün büyüdüğüne dikkati çekerek bu anlamda atılan adımların ve ortaya çıkan raporların önemine değindi.

"Biz yönetim noktasında olan insanlar değiliz. Tek yaptığımız bilgilerimizi ve çalışmalarımızı gerek yerel, gerekse genel yönetimle koşulsuz ve karşılıksız paylaşmak ve işbirliğidir" diye konuştu.

DENKTAŞ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, iki odanın işbirliği çerçevesinde organize ettiği bu çalışmanın uzun yıllar sonra en kapsamlı çalışma olduğunu, dolayısıyla heba edilmemesi gerektiğini belirterek, emeği geçenleri takdir etti. Ve çıkan bu rapora 7 Ocak seçimleri sonrasında Meclise girecek tüm partilerin sahip çıkarak devlet politikası haline getirmesi gerektiğini söyledi.

Trafik kazasında bir kardeş kaybetmiş bir politikacı olarak trafik konusundaki hassasiyetinin altını çizen Denktaş, raporun kendisi içinde hayati önem taşıdığını ve ilk fırsatta derinlemesine inceleyeceğinin sözünü verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.