İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Denktaş: "Halk, UBP-HP koalisyonunu görmek istiyor"

Denktaş: “Halk, UBP-HP koalisyonunu görmek istiyor”

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Kanal T'de yayınlanan 'Hasan Hastürer'le Bugün' programına katılarak, 7 Ocak erken genel seçimleri sonrası oluşacak tabloyu ve ülke gündemini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 15/01/18 19:35
okuma süresi: 2 dak.
Denktaş: “Halk, UBP-HP koalisyonunu görmek istiyor”
A- A A+
Kıbrıs Postası

Siyasi partilerin koalisyon kurma çalışmaları konusundaki açıklamaları 'erken' olarak niteleyen Denktaş, "Onunla koalisyon kurmam, bununla koalisyon kurmam şeklindeki açıklamalar için çok erken. Bu açıklamalardan sonra top yine bizim kucağımıza düştü" ifadesinde bulundu.

Denktaş, "Seçim sonuçlarından anladığım kadarıyla halk, UBP-HP koalisyonunu görmek istiyor" diyerek, yeniden bir erken genel seçimin yaşanmasını sağlayacak yaklaşımlardan uzak olduğunu ifade etti.

DENKTAŞ: "30 MİLYON TL ÖDENMEMESİ DURUMUNDA HASTALAR İLAÇSIZ KALACAK, 28 BELEDİYENİN BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞU MAAŞ ÖDEYEMEYECEK"

Mali konularda ciddi sıkıntılar yaşanacağına vurgu yapan Denktaş, seçim öncesi pek çok kez mali bütçe oluşturulması konusunda uyarıda bulunduklarını hatırlattı. Mali sıkıntılara örnek olarak, Sağlık Bakanlığı'ndan kendisine bir yazı gönderildiğini ve şuan 30 milyon TL ödenmemesi durumunda hastaların ilaçsız kalacağını açıkladı.

Öte yandan belediyelerin gelir paylarında da sıkıntılar olduğunu belirten Denktaş, "28 belediyenin büyük bir çoğunluğu, Şubat ayında maaş ödeyemeyecek" şeklinde konuştu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.