İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

İnşaatta 'ölümüne' telefon 'keyfi'!

İnşaatta 'ölümüne' telefon 'keyfi'!

Ülkede yaşanan ölümlü ve yaralanmalı iş kazalarından ders alınmadığı bir kez daha ortaya çıktı...

Yayın Tarihi: 16/01/18 08:20
okuma süresi: 1 dak.
İnşaatta 'ölümüne' telefon 'keyfi'!
A- A A+

Kıbrıs Postası

Uzmanların uyarılarına ve yaşanan tüm acı olaylara rağmen iş güvenliği konusunda gereken özenin gösterilmediği bir kez daha ortaya çıktı.

Lefkoşa Dereboyu bölgesindeki bir inşaatın üçüncü katında kadın bir çalışanın hiçbir güvenlik önlemi alınmamış olan binadan ayaklarını sarkıtarak oturması görenleri hayrete düşürdü.

En ufak bir dikkatsizlik veya beklenmedik bir durumda aşağıya düşerek yaralanma veya ölüm sonucuyla karşılaşması muhtemel olan kadın çalışanın rahat bir tavırla cep telefonuyla konuştuğu görülüyor.

Üzerinde iş yeleği olan kadın çalışanın yaşamını tehlikeye atacak derecede rahat tavrının yanı sıra inşaatın dış cephesinde hiçbir güvenlik tedbiri alınmamış olduğu da dikkat çekiyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.