İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Pegasus Hava Yolları'ndan açıklama geldi

Pegasus Hava Yolları'ndan açıklama geldi

Pegasus Hava Yolları son iki gündür aksayan seferlerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Son 2 gündür KKTC'de yaşanan yoğun sis nedeniyle Pegasus Hava Yolları'nın Kıbrıs Ercan Havalimanı'na gerçekleştirdiği seferler aksamalı olarak sürdürülmektedir" denildi Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 06/07/10 14:18
okuma süresi: 2 dak.
Pegasus Hava Yolları'ndan açıklama geldi
A- A A+

Son 2 gündür KKTC'de yaşanan yoğun sis nedeniyle Pegasus Hava Yolları'nın Kıbrıs Ercan Havalimanı'na gerçekleştirdiği seferler aksamalı olarak sürdürülmektedir.

Özellikle sabah saatlerinde hava şartlarının elverişsiz olması ve yoğun sisin görüş mesafesini engellemesi nedeniyle, İzmir Adnan Menderes, İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havaliman'larından Kıbrıs Ercan Havalimanı'na gerçekleştirilen bazı seferlerimizde aksamalar yaşanırken, bazı uçaklarımız da geçici olarak Antalya Havalimanı'na iniş yapmak durumunda kalmıştır.

Pegasus Hava Yolları için en önemli değerin "İnsan Hayatı" olduğu gerçeğinden yola çıkan kaptan pilotlarımız, kule tarafından yapılan uyarıları dikkate alarak yolcularımızı salimen Antalya Havalimanı'na indirmişlerdir.

Sabah saat 04.48 civarında Antalya Havalimanı'na inmek durumunda kalan İstanbul ve Ankara yolcularımız hava şartlarının düzelmesinin ardından saat 08.45 uçağıyla, 06.50 uçağı yolcularımız ise 11.45 uçağı ile KKTC'ye ulaştırılmışlardır.

Bu aksama sırasında yolcularımızın her türlü rahatı düşünülerek kendilerine ikramlarda bulunulmuştur. Yolcularımız sağlıklı bir şekilde Kıbrıs Ercan Havalimanı'na ulaştırılırken, günübirlik seyahat eden 38 yolcumuz da uçuşlarını iptal etmiştir.

Hava taşımacılığı alanında riskleri minimize etmek adında gerçekleştirilen bu uçuş değisikliği nedeniyle Antalya'dan kalkan uçaklarımızda da gecikmeler yaşanmaktadır.

Elde olmayan nedenlerden dolayı yaşanan bu gecikmeler nedeniyle, değerli Pegasus müşterilerimizin göstereceği anlayışa şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
PEGASUS HAVA YOLLARI YÖNETİMİ

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.