İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi, Bakü Turizm Fuarı'na katıldı

YDÜ Hastanesi, Bakü Turizm Fuarı'na katıldı

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi, KKTC'de sağlık turizminin geliştirilmesine yönelik olarak başlattığı tanıtım çalışmaları çerçevesinde, Azerbaycan'da gerçekleştirilen 10. Bakü Turizm Fuarı'na katıldı.

Yayın Tarihi: 28/04/11 18:15
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi, Bakü Turizm Fuarı'na katıldı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre; fuarda, Azerbaycan'da küresel turizm organizasyonlarına yön veren kurum ve kuruluşlara, Kuzey Kıbrıs'ın da artık, olası sağlık sorunlarının çözümüne yönelik, dünya standartlarında bir tesise sahip olduğu dile getirildi.

Turizm Bakanlığı ve sektör temsilcileri ile birlikte Bakü'de bulunan YDÜ Hastanesi Heyeti Başkanı Ahmet Savaşan; Turizm Bakanlığı, Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ile Kıbrıs Türk Otelciler Birliği'nin ortaklaşa düzenlediği ve Azeri tur operatörlerinin katıldığı toplantıda, Kuzey Kıbrıs'taki güncel sağlık turizmi olanaklarını tanıtma amacıyla bir konuşma yaptı.

"KIBRIS'TA SAĞLIK TURİZMİNİN LOKOMOTİFİ YDÜ HASTANESİ'DİR..."

Ahmet Savaşan konuşmasında, "Kuzey Kıbrıs turizm markası içinde, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin rolü; sağlık turizminin lokomotifi olarak, ülkeye gelen turistlerin sağlığını garanti altına almaktır" dedi.

YDÜ Hastanesi'nde sunulan uluslararası standarttaki sağlık hizmetleri sayesinde, artık Kuzey Kıbrıs'ta sağlık turizmi alanında, alternatif bir destinasyon olarak tercih edilmeye başladığına işaret eden Savaşan, "Biz, Azeri kardeşlerimize yönelik olarak ayrıca; Kuzey Kıbrıs'ın turistik güzellikleri ile sağlık hizmetlerini birleştirerek hazırladığımız tatil paketlerini, Haziran ayından itibaren başlayacak charter uçak seferleriyle birlikte, Bakü'deki turizm ofislerinden kolaylıkla alabileceklerinin müjdesini veriyoruz" şeklinde konuştu.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.