İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ hastanesi 5 konuda yeni hazırladığı programı halkın hizmetine sundu

YDÜ hastanesi 5 konuda yeni hazırladığı programı halkın hizmetine sundu

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi, Anneler Günü'nde, özelde anne adaylarına genelde ise halka yönelik 5 ayrı konuda hazırlanan yeni dönem sağlık paketini bugün düzenlenen basın toplantısıyla açıkladı ve halkı hizmetine sundu.

Yayın Tarihi: 08/05/11 16:04
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ hastanesi 5 konuda yeni hazırladığı programı halkın hizmetine sundu
A- A A+

Hastane bu program kapsamında hazırlanan "Doğum Paketi", "Bypass Paketi", "Ücretsiz Hemodiyaliz Servisi", "Cumartesi günleri Poliklinik hizmetleri" ve "365 gün 24 saat Laboratuar ve Acil Servis hizmetleri"ni bugün tanıttı.

YDÜ Hastanesi Toplantı Salonu'nda yer alan basın toplantısına, Hastane Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, Başhekim Vekili Prof. Dr. Erkan Kaptanoğlu ve Hasta Hizmetleri ve Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Savaşan katıldı.

Basın toplantısında ilk söz alan Hasta Hizmetleri ve Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Savaşan, YDÜ Hastanesi'nin kurulduğu dönemden bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile açtığı bölümler hakkında bilgiler vererek, hastanenin "Milli Hastane misyonuna uygun olarak" uluslar arası standartlarda 36 bölümde Kıbrıs Türk halkına hizmet verdiğini söyledi.

Savaşan, tüm annelerin Anneler Günü'nü de kutlayarak, özelde anne adayları genelde ise tüm halk için hazırlanan yeni dönem programını açıklaması için sözü başhekim Erkmen'e bıraktı.

DOĞUM PAKETİ

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen de, ilk olarak "Doğum Paketi" hakkında bilgi vererek, paketin 3 bin TL karşılığında, 9 ay boyunca kadın hastalıkları ve doğum muayenesi, 4d USG muayenesi, 9 ay boyunca laboratuar tetkikleri, doğum esnasında çocuk doktoru hizmetleri, doğum anında hepatit B aşısının ilk dozu ile K vitamini yapılması, topuk kanı yeni doğan taraması, bebek kan grubuna bakılması, doğum sonrası 1 ay çocuk doktoru muayenesi, işitme testi ve emzirme danışmanlığı ile boy, kilo takibini içerdiğini anlattı.

BAYPASS PAKETİ

Erkmen, "Baypass Paketi"nde ise dünyaca ünlü iki profesör tarafından kalp durdurularak, kalp durdurulmadan, göğüs açılmadan gerçekleştirilen ve SGK tarifesine 7 bin ile 15 bin TL'ye uyumlandırıldığını kaydetti.

"Ücretsiz Hemodiyaliz Servisi"nden KKTC vatandaşları ile KKTC'de çalışma izniyle bulunan çalışanların yararlanabileceğini ifade eden Erkmen, "Cumartesi günleri Poliklinik hizmetleri" paketinden ise hastaların bu servisten 09.00-13.00 saatleri arasında randevuyla yararlanabileceklerini söyledi.

Erkmen, "365 gün 24 saat laboratuar ve acil servis hizmetleri" paketinde de yetişkin ve pediatrik müdahalelerin bağımsız ve ayrı mekanda yapılan acil servis, MR, Tomografi, Floroskopi, Röntgen, Mamografi ve 4D USG gibi cihazların yer aldığı tanıda iddialı Radyoloji Merkezi ile laboratuarlar 365 gün 24 saat kesintisiz hastalara hizmet verileceğini kaydetti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.