İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bulutoğluları, dünyaca ünlü İngiliz solist Ali Campbell ve "UB40"yi kabul etti

Bulutoğluları, dünyaca ünlü İngiliz solist Ali Campbell ve "UB40"yi kabul etti

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Cemal Bulutoğluları, dünyaca ünlü İngiliz solist Ali Campbell ve "UB40"yi kabul etti. LTB'den yapılan açıklamaya göre, Media Works Organizasyon tarafından getirilen ve yarın gece Escape Beach Clup'ta konser verecek olan Ali Campbell ve "UB40" grubu, Kuzey Kıbrıs'ta bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 15/07/11 15:53
okuma süresi: 2 dak.
Bulutoğluları, dünyaca ünlü İngiliz solist Ali Campbell ve "UB40"yi kabul etti
A- A A+

Solist Ali Campbell, Kuzey Kıbrıs'ı az da olsa gezme fırsatı bulduğunu ve çok beğendiğini söyleyerek, burada ev satın almayı da düşündüğünü ifade etti.

Buradaki turistik yerleri kendi facebook'una koyacağını belirten Campbell, "Böylece dünyanın dört bir yanından hayranlarım Kuzey Kıbrıs'ı duyacak ve görecek" dedi.

BULUTOĞLULARI

LTB Başkanı Cemal Bulutoğluları da, gençliğinden beri Ali Campbell ve UB40'yi dinlediğini ve hayranları olduğunu söyleyerek, onları KKTC'de görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Bulutoğluları, dünyaca ünlü solist Ali Campbell ve "UB40"nin ülkede konser veriyor olmasının Kuzey Kıbrıs'ın tanıtımına da önemli katkı sağlayacağına vurgu yaptı.

Bu organizasyonu yapanlara teşekkür eden Bulutoğluları, dünyaca ünlü sanatçıların gelmesinin Kuzey Kıbrıs'a uygulanan ambargoların da ne kadar anlamsız ve haksız olduğunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.

Gerek TC yetkililerinin gerekse ülkedeki yetkililerin Kıbrıs sorununun çözümü konusunda aktif olarak çalıştıklarının ve çözüme yönelik öneriler sunduklarının altını çizen Bulutoğluları, ancak Kıbrıslı Rumların sürekli olarak anlaşmadan kaçtıklarını belirtti.

Kıbrıs meselesinin de kısa zamanda çözüleceğini umduğunu söyleyen Cemal Bulutoğluları, çözümsüzlüğün iki tarafa da yaramadığını vurguladı. Dünyaca ünlü sanatçıların ülkeye gelmeye başladığını dile getiren Bulutoğluları, böyle cesur davranışa sahip sanatçıların ayrıca çözüme de katkısı olduğunu ifade etti.

Bulutoğluları, Ali Campbell'e hediyeler takdim ederken, Campbell de Bulutoğluları'na grubun CD'sini verdi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.