İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Hastanesi ile Thalassaemia Derneği arasında protokol

YDÜ Hastanesi ile Thalassaemia Derneği arasında protokol

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi ile Thalassaemia Derneği arasında "Sağlık Hizmeti Alımı Protokolü" imzalandı.

Yayın Tarihi: 24/11/11 13:18
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Hastanesi ile Thalassaemia Derneği arasında protokol
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi ile Thalassaemia Derneği arasında "Sağlık Hizmeti Alımı Protokolü İmzalandı"

YDÜ'den yapılan açıklamaya göre, protokolde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Adem Aköl, Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan, Başhekim Dr. Sevim Erkmen, Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu, Genel Sekreter Şöhret Özsayar ve Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Çağlar hazır bulundu.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti başkan Yardımcısı Adem Aköl protokolde yaptığı konuşmada, "Hastanemizin kurulduğu günden bu yana vermekte olduğumuz dünya standartlarındaki sağlık hizmetlerini daha geniş kitlelere yayabilmek amacı ile başlatmış olduğumuz çalışmalar kapsamında ,Ülkemizin değerli Thalassaemia mensupları ile ailelerine indirimli şartlarda sağlık hizmeti verebilmek için bir protokol imzalıyoruz" dedi.

Aköl, bu alanda sağlık hizmetlerini daha geniş kitlelere yaymak ve bu yüksek standardı bütün halka verebilmek için, bu çalışmalar ışığında Thalassaemia derneği ile protokolü imzalamaktan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi olarak büyük mutluluk duymakta olduklarını belirtti.

Thalassaemia Derneği Başkanı Ahmet Varoğlu da, "Bizler Thalassaemia Derneği olarak 1978 yılından beri KKTC'de ciddi adımlar atmaya çalışan ve atan bir dernek olmaya çalıştık. Her zaman Thalassaemialıların mağdur olmaması için, doğru tedaviyi alabilmeleri amacı ile faaliyetlerimizi göstermeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Varoğlu, 30 yılı aşkın bir süredir ülkemizde Thalassaemia adına çok güzel işler yapıldığını belirterek, koruyucu önlemlerde olsun, tedavide olsun iyi bir yere gelindiğini, burada devletimizin, sağlık bakanlarının ve tüm bakanların büyük emeği olduğunun altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.