İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

YDÜ Hastanesi ile "British Residents' Society" arasında sağlık protokolü imzaladı

YDÜ Hastanesi ile "British Residents' Society" arasında protokolü

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi`nin sunduğu yüksek standarttaki sağlık hizmetlerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan bütün insanlara yayabilmek için başlatılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz aylarda, Körfez ülkeleri ve Kıbrıs`ta faaliyet gösteren "Angligan Kilisesi" ile yapılan protokolden sonra, Kuzey Kıbrıs`ta yaşayan İngiliz vatandaşlarının oluşturduğu "British Residents` Society" arasında sağlık protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 03/12/11 18:41
okuma süresi: 3 dak.
YDÜ Hastanesi ile "British Residents' Society" arasında protokolü
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi`nin sunduğu yüksek standarttaki sağlık hızmetlerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan bütün insanlara yayabilmek için başlatılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Geçtiğimiz aylarda, Körfez ülkeleri ve Kıbrıs`ta faaliyet gösteren "Angligan Kilisesi" ile yapılan protokolden sonra, Kuzey Kıbrıs`ta yaşayan İngiliz vatandaşlarının oluşturduğu "British Residents` Society" arasında sağlık protokolü imzalandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamaya göre; Protokolün, Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Adem Aköl ile "British Residents` Society" Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Colin Mulcahy tarafından imzalandığı ve imza törenine Hastane Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan ile Angligan Kilisesi'nden Chris Gibson'un da katıldığı belirtildi.

İmza töreninde konuşan Adem Aköl, YDÜ Hastanesinin kuruluş amacının, yurt dışında sağlık hızmeti almak zorunda kalan insanımıza kendi ülkesinde tedavi olma şansını yaratarak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti toprakları içerisinde yaşayan herkese dünya standartlarında ve uygun koşullarda sağlık hızmeti vermek olduğunu vurgulayarak, bu olanağı sadece Kıbrıs Türk halkına değil, ayni zamanda da Kuzey Kıbrıs'ı kendi ülkeleri olarak benimsemiş diğer topluluklara da genişletmek olduğunu söyledi.

Törende konuşan Colin Mulcahy ise "British Residents` Society", üyeleri için herzaman en iyisini yapmak arzusunda olduğunu, bu anlamda çok mutlu olduklarını çünkü en iyi kuruluşla bu çalışmayı başlattıklarını söyledi. Protokolün kendileri için çok iyi niyetle hazırlandığını ve üyelerinin en üst seviyedeki bir sağlık hızmetinden yararlanabileceğini vurgulayan Mulcahy, "üyelerimiz, Avrupa`nın dahi birçok yerinde kolaylıkla bulamadıkları inanılmaz geniş bir yelpazede ve çok yüksek standartta sağlık hızmetine erişmiş olacaktır" dedi. "Bu, bizim için çok özel bir protokol" diye konuşmasına devam eden Mulcahy, üyelerinin bunu hep konuşacağını ve İngiltere`den de YDÜ hastanesine hasta gelmesini sağlayacaklarını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.