İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'de "Kanser Hakkında Bilinçlendirme ve Farkındalık Kazandırma Konferansı"

YDÜ'de kanser konferansı gerçekleştirildi

Kanser Hastalarna Yardım Derneği adına düzenlenen "Kanser Hakkında Bilinçlendirme ve Farkındalık" Kazandırma konferansı dün saat 17:30 ile 19:30 arası Yakın Doğu Üniversitesi Kütüphanesi'de gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 15/12/11 08:17
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ'de kanser konferansı gerçekleştirildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü dersi olan Halkla İlişkilerde Planlama ve Uygulama kapsamında öğretim görevlisi Ufuk Altunç' un danışmanlığında kanser hakkında bilinçlendirme konferansı yapıldı.

Konferans Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi Koordinatörü Prof Dr Nazmi Özer tarafından yönetildi. Konferansa YDÜ Hastahanesi doktorlarından Yrd Doç Dr Koray Baş, meme kanseri ve kolorektal kanser hakkında Yrd Doç Dr Tolga Güler rahim ağzı (servikal kanser) hakkında ve Yrd Doç Dr Levent Mert Günay prostat kanseri hakkında konuşma yaptı. YDÜ Hastahanesi doktorları kanserler hakkında misafirleri bilinçlendirerek erken tanının önemini vurguladılar.

Konferansta Kanser Hastalarına Yardım Derneğinden Ayla Derya Kanser Hastalarına Yardım Derneğinin kuruluşu ve başkanı Raziye Kocaismail hakkında konuşma yaptı.

'Kanser Hakkında Bilinçlendirme ve Farkındalık Kazandırma Konferansı' bitiminde katılan tüm konuşmacılara YDÜ İletişim Fakültesi ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği tarafından plaket ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği'nin simgesi olan lalelerden verildi ve konferans yapılan ikramlar ile son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.