İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

İngiltere Parlamentosu Kuzey Kıbrıs Dostluk Grubu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret etti

İngiltere Parlamentosu Kuzey Kıbrıs Dostluk Grubu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret etti

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Suat Günsel, İngiltere Parlamentosu Kuzey Kıbrıs Dostluk Grubu Üyeleri Baroness Knight, Baroness Meral Ece, Lord Maginnis, Lord Harrison Ve Lady Butterworth'ten oluşan heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 20/12/11 12:26
okuma süresi: 3 dak.
İngiltere Parlamentosu Kuzey Kıbrıs Dostluk Grubu, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret etti
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; İngiltere Parlamentosu'nun bir üst kanadı olan Lordlar Kamarası üyelerinden oluşan Kuzey Kıbrıs Dostluk Grubu'nun, hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi almak ve incelemelerde bulunmak amacıyla Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaret ettiği belirtildi. Açıklamada İngiltere Parlamentosu Kuzey Kıbrıs Dostluk Grubu'na hastane ziyaretleri esnasında Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Suat Günsel, Başkan Yardımcısı Adem Aköl, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Savaşan'ın eşlik ettiği bildirildi. Ziyarette İrfan Suat Günsel, Lordlar Kamarası üyelerine, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nin Milli Hastane misyonuyla kurulduğunu ve bu misyonla kurulan hastanenin, ülke insanını sağlıkta dışa bağımlılıktan kurtardığını anlatarak, heyete hastanenin kuruluş felsefesi, hekim kadrosu, tıbbi olanakları ile teknolojisi yanında hasta profile hakkında da ayrıntılı bilgi verdi.

Mükemmel Bir Hastane, Büyük Mutluluk Duyduk…

Aralarında Kıbrıslı Türk Baroness Meral Ece'nin de bulunduğu İngiltere Parlamentosu Kuzey Kıbrıs Dostluk Grubu Üyeleri, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ni ziyaretlerinde, Kuzey Kıbrıs'ta yaşayan insanların ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerinin tümünü uluslararası standartlarda tek bir çatı altında kendi ülkelerinde alabilmelerine olanak yaratıldığını görmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Grup başkanı Baroness Knight da ziyarette yaptığı konuşmada Yakın Doğu Üniversitesi'nin süratli ve sağlıklı gelişimini izlediklerini, özellikle Tıp Fakültesi ile hastanenin mükemmelliğinin İngilterede de konuşulduğunu belirterek "ziyaretimizde anlatılanların ne kadar doğru olduğunu kendi gözlerimizle görme fırsatı bulduk, mükemmel bir hastane" dedi. Lordlar Kamarası üyeleri son olarak hastanede yatan İngiliz bir hastaya da ziyarette bulundular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.