İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Denktaş su kaybından dolayı rahatsızlandı. Ciddi bir durum yok...

Denktaş'ın rahatsızlığı su kaybı... Ciddi bir durum yok...

<P>Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi acil servisine kaldırılmasının ardından, oğlu DP Genel Başkanı Serdar Denktaş açıklama yaptı. Denktaş, babasının durumunun su kaybından dolayı yaşanan halsizlik olduğunu, ciddi bir durumun bulunmadığını kaydetti.</P>

Yayın Tarihi: 09/01/12 07:35
okuma süresi: 3 dak.
Denktaş'ın rahatsızlığı su kaybı... Ciddi bir durum yok...
A- A A+

Kıbrıs Postası

Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi acil servisine kaldırılmasının ardından, oğlu DP Genel Başkanı Serdar Denktaş açıklama yaptı. Denktaş, babasının durumunun su kaybından dolayı yaşanan halsizlik olduğunu, ciddi bir durumun bulunmadığını kaydetti.

SU KAYBINDAN KAYNAKLANAN HALSİZLİK

YDÜ'den taburcu olduğu günden bugüne, ilk kez önceki gün başlayan ve dün çoğalan halsizlik nedeniyle hastaneye başvurduklarını belirten Serdar Denktaş, Askeri Hastane ve YDÜ Hastanesi'nden doktorların kontrolleri sonucunda, su kaybından kaynaklı bir halsizlik yaşandığı açıkladı.

BUGÜN EVE DÖNÜLÜYOR

YDÜ Hastanesi'nde tüm kontrollerin yapıldığını kaydeden Denktaş, ciddi bir durum olmadığını, neticelerin bugün alınacağını ve bugün yeniden eve dönüleceğini belirtti.

Taburcu olduktan itibaren ilk kez böyle bir rahatsızlık yaşandığını söyleyen Denktaş, aile olarak rahatladıklarını ve ciddi bir durum olmadığını yineledi.

24 Mayıs'ta beyin kanaması geçiren ve sol tarafı felç olan KKTC'nin 1.Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, 29 Ekim'de hastaneden taburcu edildikten sonra ilk kez 15 Aralık'ta evinden dışarı çıkmıştı. Havanın da güzel olmasından yararlanarak ilk kez evinden çıkan Denktaş, "Benim için 'ölüyor' dediler, dışarı çıktım" demişti.

Denktaş, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından rehabilitasyon süreci için 8 Temmuz'da Ankara'ya, Genelkurmay Başkanlığı Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülmüştü. Rauf Denktaş'ın tedavisine Ankara'da Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) devam edilmişti.

Beyinle kafatası arasındaki kan birikiminin boşaltılması için 25 Ağustos'ta ameliyat edilen Denktaş, 30 Ağustos'ta da KKTC'ye YDÜ Hastanesi'ne getirilmişti.

Denktaş, beyinle kafatası arasındaki kan birikiminin artması nedeniyle 5 Eylül'de YDÜ Hastanesi'nde yeniden ameliyat olmuş, 29 Ekim'de de taburcu edilmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.